Melescanu: M-am inscris in platforma Forta Nationala

Vineri, 18 Octombrie 2019, ora 16:30
5822 citiri
Melescanu: M-am inscris in platforma Forta Nationala
Foto: Arhiva (Guvernul Romaniei)

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu, s-a inscris in platforma Forta Nationala, avand convingerea ca experienta si spiritul sau de echilibru "vor contribui la modernizarea Romaniei si la reforma marilor sisteme publice".

"Astazi m-am inscris in platforma Forta Nationala, cu convingerea ca experienta si spiritul de echilibru pe care le am vor contribui la modernizarea Romaniei si la reforma marilor sisteme publice, la intarirea coeziunii sociale si a stabilitatii politice in interesul tuturor romanilor.

Ca diplomat, sustin parcursul european si atlantic al Romaniei, parteneriatele strategice si relansarea relatiilor cu toate statele, nu numai din Europa, ci si din Asia, Africa si America Latina", a scris, vineri, pe Facebook, Teodor Melescanu.

Acesta s-a aratat convins ca noul proiect "va deveni in curand o alternativa la partidele traditionale".

"Sunt convins ca noul proiect politic la care am aderat va deveni in curand o alternativa la partidele traditionale si un proiect identitar al tuturor romanilor care vor sa traiasca intr-o Romanie civilizata, europeana si prosper", a mai scris Melescanu.

Teodor Melescanu a castigat, in 10 septembrie, functia de presedinte al Senatului primind 73 de voturi, iar Alina Gorghiu, sustinuta de opozitie, a fost votata de 59 de senatori.

Melescanu a fost exclus din ALDE, in urma acceptarii functiei de presedinte al Senatului, cu sustinerea PSD.

Forta Nationala este un partid lansat la 16 aprilie 2016. Este condus de fostul europarlamentar Laurentiu Rebega.

#Melescanu Senat Forta Nationala , #senator Prahova