Paleologu: Umorul si seriozitatea merg bine impreuna

Joi, 12 Mai 2011, ora 11:55

   

Paleologu: Umorul si seriozitatea merg bine impreuna
Theodor Paleologu, unul dintre cei trei candidati la presedintia PD-L, spune ca si-a atins obiectivul in campania interna. Deputatul precizeaza ca a reusit sa deschida o dezbatere in partid, sa propuna anumite idei si sa detensioneze atmosfera.

Intrebat daca se vede in turul doi, Theodor Paleologu a raspuns: "Ar fi foarte interesant, dar n-as vrea sa fac genul acesta de proiectii. Ceea ce ma intereseaza inainte de orice este ca am reusit sa starnesc o dezbatere in partid. Din acest punct de vedere, mi-am atins obiectivul.

Pana in acest moment mi-am atins toate obiectivele pe care mi le-am stabilit la inceputul campaniei, anume sa deschid o dezbatere in partid, sa propun anumite idei, sa detensionez atmosfera si intr-adevar am reusit, poate nu in intregime, dar oricum cred ca acest lucru a contribuit la o mai buna si mai vie dezbatere in partid.

Deci din punctul meu de vedere, pana acum a fost un succes pe toata linia. Am si spus, fiecare vot in plus fata de al meu propriu este o victorie si un lucru de care sunt mandru".

Deputatul PD-L spune ca in Partidul Democrat Liberal "sunt multi oameni inteligenti, multi oameni cu umor". "Eu cred ca umorul si seriozitatea merg bine impreuna, nu se exclud reciproc, ba chiar dimpotriva, seriozitatea autentica se acompaniaza adesea cu un graunte de sare, ca sa spun asa", explica Theodor Paleologu.

Citeste mai mult despre Paleologu: Umorul si seriozitatea merg bine impreuna pe RFI.ro
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 978 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Val
rank 5
sigur ca umorul (semn de inteligenta) si seriozitatea (= perseverenta + responsabilitate) merg bine impreuna
Din pacate se face confuzia intre umor si mishto iar rezultanta este lichelismul si nu seriozitatea.
cititori
rank 5
Circari multi, inteligenti lipsa
Dupa cum arata Pal., ne sugereaza mai mult umor in PDL decat oameni inteligenti, nu stiu la care inteligenti din PDL se refera domnul umorist, sa ne dea cateva exemple de inteligenti din PDL, ca circari in PDL cunoastem.
alexicu
rank 2
Palelologu imbina umorul cu seriozitatea!
Theodor Paleologu este un politician care ofera o doza de umor cum ii sta bine unui om al culturii. Sper sa ajunga vicepresedinte, pentru ca merita, poate oferi un plus de bine PDL-ului si merita aceasta functie!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor