Tinerii care caută un teren pe care să-și amplaseze casa mobilă: "Dăm la schimb pentru găzduire ouă, lapte, legume"

Joi, 20 Aprilie 2023, ora 04:25
11830 citiri
Tinerii care caută un teren pe care să-și amplaseze casa mobilă: "Dăm la schimb pentru găzduire ouă, lapte, legume"
Familia caută un teren pentru găzduire pentru cel puțin un an FOTO Facebook/ Re Start

Mulți români visează să schimbe viața de la bloc pe una la țară. Unii au cumpărat deja proprietăți în mediul rural unde au ridicat locuințe în care locuiesc ocazional sau permanent.

Alții iau în calcul opțiuni mai puțin obișnuite. Este cazul unei familii care caută un teren pentru găzduirea casei mobile. Tinerii oferă la schimb produse, după cum au scris într-un anunț postat pe Facebook.

"Pământul să fie roditor"

"Căutăm un teren (sau o gospodărie la țară cu teren, unde nu mai locuiește nimeni) pentru a sta pentru minim un an de zile, preferabil cu posibilitatea de a cumpără după aceea. Dar doar preferabil, aceasta nu este o condiție.

Dăm la schimb pentru găzduire produse - ouă, lapte, legume, plus că vom curăța, îngriji terenul.

Așteptările noastre minime sunt să fie zona de deal, pământul să fie roditor, să existe sursă de apă și de lemn de foc (vreascuri, nu intenționăm să tăiem copaci) și zona să nu fie rău famată, respectiv vecinii să fie oameni de omenie cum se spune.

De asemenea căutăm o locație până la care să putem ajunge cu mașina, fără 4×4.

Suntem o familie care în prezent locuim la țară, dar într-un orășel ca o comună mai mare și simțim nevoia să ne mutăm și mai la țară.

Vom locui într-o casă mobilă și vom amplasa un cort special pentru animale. În caz că există o casă și sau anexe pe teren, nu contează care sunt condițiile pentru că nu vom depinde de acestea", scrie în anunțul postat pe grupul Case și terenuri la țară.

"Vă pot oferi teren cu pământ bun"

În comentarii, mai mulți membri ai grupului s-au oferit să-i găzduiască.

"În comuna Livezi, județul Vâlcea aveți pădure pentru vreascuri la 5 minute distanță, teren pentru pășune, se merge cu mașina până la poartă, fântână în curte, anexă nouă pentru animale."

"Vă pot oferi teren cu pământ bun la 63 km de București. 5 000 mp, cu apă de la fântână și curent electric."

"Porumbacul de jos județul Sibiu. Ideal."

"Vă ofer teren în comuna Aninoasa, Câmpulung Muscel, la 25 km de oraș și 45 km de Pitești.

Zonă submontană. Terenul are 2000 mp, cu 20 m lățimea și 100 m lungime.

La poartă apă, canalizare, curent electric."

"Într-o comună lângă Târgu Jiu 2000 m și casă de locuit v-ar interesa?"

"Caut ceva similar"

"Îmi trimit și eu energia în sprijinul căutărilor voastre și dacă voi găsiți un sat de genul acela și un proprietar cu omenie, care să facă o înțelegere win-win, așa cum păreți că vă doriți voi, vin și eu în satul respectiv.

Caut ceva similar, dar în același timp diferit (în sensul că proiectul cu o căsuță-container a eșuat și depind de casa de pe terenul respectiv)."

"6000 mp, fostă curte, fără casă, fântână, drum asfaltat, sat Tomulesti, com Toporu, 30 km față de Giurgiu."

"N-aș băga pe cineva în gospodăria mea nici dacă aș muri de foame! Dar dacă dv găsiți ce căutați, gazda să suporte consecințele, iar dv să aveți succes și omenie! Multă sănătate!

După un an de la instalare, vă rugăm să ne spuneți cum merge treaba, pentru că dacă merge bine, vreau să știu că mai există OAMENI în lumea asta mare!"

"Am un teren în județul Ilfov, comuna Periș, 2640 mp cu o mică pădurice, între alte 2 terenuri pline de resturi vegetale care pot fi folosite. Terenul are apă pe el. Pentru detalii puteți să-mi scrieți."

"Soloneț, comuna Bivolari, Iași, casă, teren, aproape de pădure".

Stradă prăbușită în Prahova. Tasarea terenului a stagnat, informează autoritățile FOTO/VIDEO
Stradă prăbușită în Prahova. Tasarea terenului a stagnat, informează autoritățile FOTO/VIDEO
Autorităţile anunță sâmbătă, 27 aprilie, că tasarea terenului a stagnat sub strada 23 August din oraşul prahovean Slănic. Joi dimineaţă strada s-a surpat parţial, formându-se un...
Faimosul Romario a revenit pe teren, la 58 de ani: ”Va veni targa să mă ia...”
Faimosul Romario a revenit pe teren, la 58 de ani: ”Va veni targa să mă ia...”
Starul brazilian Romario, în vârstă de 58 de ani, care şi-a anunţat revenirea pe teren la clubul pe care îl prezidează, America, din Rio de Janeiro, s-a antrenat pentru prima dată în 16...
#tineri romani, #teren, #gazduire, #casa mobila, #produse, #schimb , #stiri sociale