Piese pentru vară care să nu îți lipsească din garderobă

Advertorial
Marti, 13 Iunie 2023, ora 13:53
6657 citiri
Piese pentru vară care să nu îți lipsească din garderobă
FOTO: unsplash.com

Dacă vara tot și-a intrat în drepturi și razele soarelui sunt atât de vesele și aduc cu ele acel miros de vacanță prelungită la mare, trebuie să ne conformăm. Vara este anotimpul în care timpul parcă se scurge altfel, mai ales dacă ești cu prietenii sau chiar mai bine, dacă ești în vacanță cu prietenii. Gândește-te la toate acele zile în care stai pe plajă și fie citești, fie te bălăcești sau te bronzezi, iar la un moment dat când te întrebi de ce a trecut atât de repede timpul. Alt exemplu ar fi drumețiile pe munte la care ai visat tot anul. Pe scurt, vara nu doar că este anotimpul cu cele mai multe activități pe care le faci, ci este și anotimpul în care timpul se scurge altfel, prea repede.

Ai tânjit după concediul de la serviciu pentru a putea să-ți iei liber câteva zile pentru și să mergi la mare cu prietenii și în ultima zi te apucă tristețea. De ce? Pentru că s-a terminat mult prea repede totul, dar nu ai de ce să rămâi trist. Vara, zilele sunt și cele mai lungi, așa că oricând după muncă sau într-un weekend poți să faci o scurtă excursie prin apropiere de oraș sau să mergi la un festival.

Însă, vara are și părțile ei mai proaste, dar pe care poți să le transformi în unele bune, asta dacă ai ce îți trebuie. Probabil că ți-ai dat deja seama că este vorba despre piese pe care trebuie să le ai în garderobă atunci când vara parcă te scoate din casă. Așa că, dacă ai dat de acest articol în drumul tău către o nouă pereche de sandale, espadrile damă sau rochii, ai ajuns unde trebuie, pentru că o să vorbim despre ele. Și dacă ești în căutări, îți recomandăm să citești articolul până la final, deoarece s-ar putea să adaugi câte ceva la garderoba ta.

Sandalele

Sandalele sau printre cele mai vechi perechi de încălțăminte sunt un adevărat must în garderoba ta de vară. Ar trebui să le mulțumim senatorilor și împăraților din Imperiul Roman pentru că au popularizat acest tip de încălțăminte. Ele sunt o variantă mai elegantă, dar aproape la fel de comodă a balerinilor.

Atunci când ai de ajuns vara la o întâlnire sau la o plimbare pe malul mării, îți recomandăm să alegi o pereche de sandale. Cumva, aceste încălțări strigă că vor să fie purtate vara. Însă, dacă te-ai pierdut prin marea de modele de sandale de pe piață, o să îți facem câteva recomandări. Principalele două tipuri de sandale care sunt și printre cele mai comode sunt sandalele cu talpă ortopedică sau cu toc mediu și înalt. Partea bună la sandale? Le poți asorta cu multe lucruri, de la pălării, până la rochii din in sau fuste.

Espadrilele

Dacă sandalele nu sunt tocmai pe gustul tău, îți mai dăm o variantă pe cât de confortabilă, pe atât de simplă și totuși elegantă. Este vorba despre o pereche de espadrile de damă, confecționate din pânză sau dintr-un material ușor și cu talpă dreaptă. Dacă ai plimbări lungi de făcut și crezi că sandalele cu toc nu sunt o variantă bună, espadrilele de damă sunt o variantă potrivită.

Fustele și rochiile

Trecem la partea de sus și ce ar fi cel mai potrivit. De obicei, vara, mai ales în luna lui cuptor sunt temperaturile cele mai ridicate, lucru care automat înseamnă o căldură aproape insuportabilă și multă transpirație. Ca să le combați, ai nevoie de niște fuste sau rochii din materiale subțiri care să lase pielea să respire. Poți opta și pentru o pereche de pantaloni, însă îți recomandăm ca aceștia să fie mai largi și din in.

Cât despre rochii și fuste, poți alege o rochie sarafan care pe cât de ușor de asortat este cu orice, poate să fie și din materiale care permit pielii tale să respire. Dacă vorbim despre fuste, poți alege fie fuste scurte care vin deasupra genunchilor sau fuste mai lungi. Dacă ești o fire exploratoare și ai o personalitate săritoare, poți să apelezi la o fustă midi care are un imprimeu floral sau cu diverse modele.

Accesorii

Cum puteai să ratezi să accesorizezi și ținutele cu ceva pe măsură. La accesorii ai o mulțime de opțiuni, de la ochelari de soare, brățări, pălării sau cercei. În principal, cele mai des folosite accesorii în sezonul cald sunt pălăriile și ochelarii de soare. Dacă alegi o ținută mai elegantă, îți recomandăm să optezi pentru niște ochelari de soare mai groși din plastic care au elemente de metal. Când vine vorba de pălării, poți alege fie unele de paie sau unele supradimensionate.

Dacă ai terminat acest articol, cu siguranță că deja ai câteva opțiuni în minte și deja te-ai văzut cu sandalele mergând prin nisipul fierbinte.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#tinuta vara, #piese vara, #garderoba , #stiri life style