Fortificațiile rusești din Lugansk sunt ineficiente. Rușii caută excavatoriști și muncitori necalificați

Vineri, 16 Decembrie 2022, ora 23:40
3743 citiri
Fortificațiile rusești din Lugansk sunt ineficiente. Rușii caută excavatoriști și muncitori necalificați
Rușii caută mână de lucru pentru a construi tranșee/ FOTO: themoscowtimes.com

După cum arată imaginile din satelit, în ultimele săptămâni, trupele ruse au continuat să depună eforturi semnificative pentru a construi poziții defensive extinse de -a lungul liniei frontului. Probabil că ei acordă prioritate sectorului de nord din jurul orașului Svatove din regiunea Lugansk, susține Ministerul Britanic al Apărării, în ultimul raport.

Fortificațiile rusești urmează planurile tradiționale de fortificații militare care au rămas în mare parte neschimbate de la al Doilea Război Mondial.

Este posibil ca astfel de structuri să fie vulnerabile la loviturile moderne de înaltă precizie, potrivit analiștilor Ministerului britanic al Apărării.

„Construirea unor linii majore de apărare este o altă ilustrare a revenirii Rusiei la războiul de poziție, pe care majoritatea forțelor armate occidentale moderne l-au abandonat în mare parte în ultimele decenii”, a spus serviciile de informații britanice.

Site-urile de locuri de muncă din Rusia fac publicitate pentru posturi de excavatoriști pentru a săpa șanțuri și fortificații în regiunile ucrainene ocupate și în localitățile de graniță, a informat joi, 15 decembrie, presa rusă independentă.

Rusia a început să construiască fortificații defensive în apropierea liniilor frontului, precum și în regiunile sale de graniță, în urma presupuselor contraatacuri ucrainene care au alimentat temerile autorităților cu privire la noi atacuri care ar putea ajunge mai adânc în teritoriul rus.

Site-urile de locuri de muncă și rețelele sociale din Rusia afișează reclame care caută muncitori necalificați pentru locuri de muncă în regiunea Lugansk din estul Ucrainei; regiunea Zaporojie din sudul Ucrainei; și regiunea Belgorod din vestul Rusiei, potrivit portalului de știri Mozhem Obyasnit Telegram.

Potențialilor angajați li se oferă până la 4.000 de dolari pentru una până la trei luni de muncă în schimburi, pentru săparea șanțurilor, construirea de fortificații și instalarea de obstacole antitanc.

Printre recrutori, StroyKom, o organizație profesională de angajatori care are printre proiecte Podul Crimeea. Podul Crimeii și Crimeea însăși au fost lovite de o serie de lovituri de când forțele ruse au invadat Ucraina, ceea ce a determinat guvernatorul Crimeii instalat de Rusia să ordone construirea de fortificații defensive în noiembrie.

Site-urile de evaluare a angajatorilor critică StroyKom pentru că a întârziat sau a refuzat să plătească salariile și a oferit condiții proaste de viață, a raportat Mozhem Obyasnit'.

Fostul președinte al Rusiei, după ajutorul dat de SUA Ucrainei: ”Un vot al nenorociților veseli”
Fostul președinte al Rusiei, după ajutorul dat de SUA Ucrainei: ”Un vot al nenorociților veseli”
Cu o situație pe frontul contra invadatorilor ruși tot mai dificilă și mai vulnerabilă, Ucraina a primit sâmbătă seara, 20 aprilie, și o veste bună. Camera Reprezentanților din Congresul...
Românii pregătesc scenariul negru al unui război: "Îmi fac bagajele și plec. Eu pentru gunoaiele de la conducere nu îmi risc nici măcar un deget"
Românii pregătesc scenariul negru al unui război: "Îmi fac bagajele și plec. Eu pentru gunoaiele de la conducere nu îmi risc nici măcar un deget"
Dacă Rusia ar decide să invadeze spațiul NATO, România ar fi o țintă ușoară. Scenariul de coșmar se bazează pe un raport al Centrului de Analiză a Politicii Europene, publicat în urmă...
#Ucraina, #razboi, #Rusia, #invazie, #fortificatii, #transee, #muncitori , #Razboi Ucraina