Udrea, lansare pe santier: Voi fi un presedinte care sa nu stea in genunchi in fata baronilor locali

Joi, 02 Octombrie 2014, ora 12:49
7702 citiri
Udrea, lansare pe santier: Voi fi un presedinte care sa nu stea in genunchi in fata baronilor locali
Foto: Realitatea Tv

Elena Udrea si-a lansat joi programul electoral, printr-un eveniment tinut intr-o hala dezafectata a fostei uzine Republica din Bucuresti. Ea a dezvaluit ca este "cel mai bun dintre candidati", in timp ce era imbracata cu salopeta de muncitor si casca de protectie.

Elena Udrea si-a inceput discursul facand un apel la electorat sa se prezinte la vot pentru "o Romanie frumoasa", rememorand ulterior povestea uzinelor Republica, unde munceau 70.000 de angajati, dar care a intrat in declin din "incompetenta si prostia guvernelor de stanga".

"Am vazut distrugerea cu rea credinta, cu prostie, a ceea ce pentru industria romaneasca a fost o fabrica emblematica. Este un bun loc de a face promisiuni romanilor, de a promite romanilor o tara in care toti sa traim", a spus Elena Udrea.

"Voi fi un presedinte implicat. Un presedinte care sa nu stea in genunchi in fata baronilor locali, in fata mogulilor de presa. Care sa iubeasca oamenii acestei tari, care sa nu faca niciun compromis pentru binele lui, pentru imaginea lui. Un presedinte care sa-i puna la aceeasi masa pe toti cei despartiti in trecut", a sustinut candidatul PMP.

"Romania a vut o viziune doar in ultimele doua mandate ale presedintelui Basescu, altfel s-a actionat pompieristic. Imi voi dedica tot timpul meu, toata energia, constructiei Romaniei frumoase. Eu am suficient timp si tot timpul il dedic Romaniei", a aratat Elena Udrea.

"Vreau ca Romania condusa de Elena Udrea sa-si poata implini visul. Declar, fara niciun fel de superioritate, ca sunt cel mai bun candidat din aceasta competitie. Dintre cei inscrisi sunt cel mai bun candidat. Romania are nevoie din noiembrie incolo de un model de presedinte capabil sa construiasca. Va sigur ca voi fi cel mai bun presedinte al Romaniei", a continuat Elena Udrea.

Ea a criticat puternic guvernul actual. "Voi schimba guvernul Ponta, voi impune un guvern competent. Guvernul Ponta nu a stiut sa profite de fundamentul solid pe care guvernul Boc l-a lasat. Nu pot sa lucrez cu un premier incompetent, fara viziune, care si-a adus in guvern prietenii, clientela de partid", a incheiat Elena Udrea.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Elena Udrea lansare program prezidential, #Udrea lansare Republica candidatura, #Udrea cascheta lansare salopeta , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014