Elena Udrea: Nu vom lua parte la CNC

Luni, 25 Martie 2013, ora 18:08
1936 citiri
Elena Udrea: Nu vom lua parte la CNC

Parlamentarul Elena Udrea a anuntat ca nici ea, nici sustinatorii acesteia nu vor pleca din partid, dar ca nu vor lua parte la Consiliul National de Coordonare (CNC), convocat de Colegiul Director al PDL, in cadrul caruia vor fi alese si celelalte functii de conducere din partid.

"Nu vom recunoaste niciodata ceea ce s-a intamplat sambata", a spus Elena Udrea, atunci cand a fost intrebata daca decizia ramanerii in partid inseamna recunoasterea rezultatelor din cadrul alegerilor pentru conducerea PDL.

"Nu am nimic de negociat, nu negociez nici increderea, nici dorinta de schimbare a celor care au votat motiunea. Am discutat cu colegii mei care sustin motiunea si am decis ca nu vom negocia cu reprezentantii si sustinatorii lui Vasile Blaga, nu vom participa la viitorul CNC, dar vom ramane in partid", a declarat Elena Udrea, adaugand, totusi, ca nu vede nicio problema in legatura cu participarea sa si a sustinatorilor sai la intrunirea parlamentarilor PDL.

De asemenea, Elena Udrea a tinut sa precizeze ca echipa sa nu va face opozitie conducerii partidului si ca va lupta pentru electoratul de centru-dreapta din Romania.

"Noi vom face opozitie asa cum credem ca trebuie sa faca opozitie principalul partid politic din opozitie din Romania. In interiorul partidului ne vom dedica activitatea pentru intarirea partidului, pentru sprijinirea organizatiilor judetene. Nu facem opozitie actualei conduceri a partidului", a precizat Udrea.

"Daca am fi crezut in aceasta echipa, nu am fi candidat. Daca as fi crezut ca partidul are nevoie de un lider ca Vasile Blaga, nu as fi candidat. Daca oamenii acestia, jumatate, au sustinut motiunea, inseamna ca oamenii acestia isi doresc o schimbare si ca nu doresc ca Vasile Blaga sa fie la conducere (...) In spatele nostru sta jumatate de partid, oameni care cred in lucrurile pe care noi le sustinem. Nu cred ca se va ajunge, totusi, la excludere", a mai precizat Elena Udrea.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#echipa Udrea participare CNC, #CNC participare Udrea, #Colegiul Director PDL , #PDL