Elena Udrea da in judecata trustul lui Voiculescu

Miercuri, 26 Noiembrie 2008, ora 10:07
3781 citiri
Elena Udrea da in judecata trustul lui Voiculescu
Foto: elenaudrea.ro

Elena Udrea reactioneaza dur pe blogul sau dupa ce in presa a aparut o informatie cum ca secretarul executiv al PD-L ar fi aruncat dosarul cu datele unui copil autist, pe care a promis ca-l va ajuta.

Astfel, Antena 1 si Jurnalul National sustin ca la cateva zile dupa ce Elena Udrea a primit dosarul unui copil autist din colegiul in care aceasta candideaza, actele au fost gasite aruncate intr-un parc.

Bunica baiatului a mers la urmatoarea intalnire pe care Udrea o avea cu alegatorii si i-a cerut explicatii acesteia. "I-am facut fotografii, stiu despre ce este vorba", i-a raspuns candidata PD-L. Suparata, bunica baiatului autist a spus povestea presei.

Dupa publicarea stirii, Elena Udrea a decis sa dea in judecata trustul Intact si a sesizat CNA-ul pentru ca nu i s-a cerut punctul de vedere in aceasta poveste.

"Acum este prima data in istoria mea de persoana publica, aflata in topul celor mai atacate astfel de persoane, cand am decis sa dau in judecata Trustul PSD-PC, pentru mizeria pe care o difuzeaza pe ambele canale de televiziune, Antena 1 ai Antena 3, precum si pe prima pagina a ziarului pe care il detine.

Nu numai atat, am formulat sesizare catre CNA si am cerut sanctionarea lor pentru nerespectarea art. 71 din Codul Audiovizualului, deoarece nu mi-au cerut punctul de vedere legat de subiectul prezentat", scrie Udrea pe blogul sau.

Blonda democrat-liberala povesteste ca a fost abordata de bunica copilului autist in strada, in timpul campaniei si ca a apelat la o fundatie pentru a-l ajuta.

"Am rugat Fundatia cu care lucrez in astfel de situatii sa incerce sa o ajute si a doua zi doamna a si fost sunata de voluntarii fundatiei. La intalnirea care a avut loc imediat, i s-a oferit un ajutor lunar in cuantum de 3.000.000 lei initial si apoi de 5.000.000 lei, atunci cand dansa a precizat ca suma de care are nevoie este de 2.000 de euro", sustine Udrea pe blogul sau.

In ciuda ajutorului pe care i l-a oferit, bunica acestuia a amenintat-o pe Elena Udrea ca daca nu va primi cei 2.000 de euro va merge la OTV, la PSD si la ziare "pentru ca este campanie electorala si ar trebui sa tin cont de asta si deja s-a programat la televizor, la Dan Diaconescu", mai sustine Udrea.

"Amara ironie a soartei, aceasta Fundatie a sponsorizat la propunerea mea, printre nenumarate cazuri de tineri ori persoane cu probleme sociale ori medicale, mobilarea si materialele necesare atelierului de creatie lumanari si al celui de calculatoare ale Scolii nr.11 din Drumul Taberei, acolo unde sunt foarte multi copii autisti.

Dupa cum personal sau impreuna cu familia, am sponsorizat premii la concursul "Vreau sa fiu vedeta" al Antenei 1 ori am luat in intretinere copii talentati care au trecut pe la acest concurs. Cu atat mai mare mi se pare magaria celor de la Trustul Intact", mai scrie Elena Udrea pe blogul sau.

#Elena Udrea, #copil, #autist, #Intact, #CNA , #stiri Elena Udrea
Comentarii
Poza Sile this Millennium
Sile this Millennium
rank 5
trustul INTACT are morbul TURBĂRII si a fost contaminat de motanul TURBAT FELIX
Poza Sile this Millennium
Sile this Millennium
rank 5
trustul INTACT are morbul TURBĂRII şi a dost contaminat de motanul TURBAT FELIX