Udrea pune in practica lectiile de la Basescu in PD-L Constanta

Miercuri, 25 Iunie 2008, ora 08:00
2603 citiri
Udrea pune in practica lectiile de la Basescu in PD-L Constanta

Secretarul executiv al PD-L Elena Udrea pune in practica ce a invatat de la presedintele Romaniei Traian Basescu si, inainte de alegerile parlamentare, a inceput sa faca ordine in PD-L Constanta fara sa se uita nici in stanga, nici in dreapta.

Primul pas a fost excluderea din partid a finei presedintelui Basescu, Narciz Amza. "Eu am invatat de la cel mai mare om politic al tarii ca, atunci cand nu valorezi in voturi, sa ai vocea mica, pe masura procentului", a explicat Udrea, informeaza Gandul in pagina electronica.

La bratul lui Valeriu Stoica, desemnat tot responsabil pentru organizatia framantata de tensiuni interne si externe, Elena Udrea a venit, luni, hotarata sa puna in practica masurile drastice pentru care primise instructiuni.

Cum nu se poate ordine fara curatenie, Udrea a inceput cu excluderea finei presedintelui Traian Basescu, Narciz Amza, proaspat consilier local, care a votat impotriva deciziilor partidului (pentru validarea pe postul de consilier local a fostului pedelist Danut Moisoiu, cartita lui Radu Mazare, si pentru invalidarea sefului de filiala, Ion Popescu).

Blonda de la Cotroceni a dat un leac de frica membrilor noului PD-L, din care nu vor face parte nici rudele presedintelui daca nu sunt loiale partidului sinonim cu Traian Basescu.

Agitatia de la filiala a fost organizata de exclusul Danut Moisoiu, care a trimis oameni sa o intampine pe Elena Udrea. Ei au spus ca sunt membri ai organizatiei municipale si de tineret convocati la sedinta Biroului Permanent Judetean.

Dupa ce galagiosii au fost dati afara, liderii s-au pus pe discutat intr-un cadru restrans. La final, rezultatul era cel asteptat: lider interimar este Ion Popescu, succesorul impus al lui Stelian Dutu.

Concluzia Elenei Udrea a fost ca "partidul incepe sa munceasca". Secretarul executiv al PD-L a asigurat ca de acum incolo filiala nu va mai fi acum o anexa a PSD.

Peste o saptamana, Biroul Permanent National va valida noua conducere de la Constanta, care trebuie sa isi gaseasca membri de incredere. "Oamenii au avut curaj sa vorbeasca deschis, acum, pentru prima data. Organizatia municipala, condusa de fapt de Moisoiu, era aservita lui Mazare si asta nu se va mai intampla. Pana la urma, inteleg si mentalitatea constantenilor: de ce sa votezi sluga, cand mai bine votezi stapanul? Este vina noastra ca nu am aratat adevarata fata a lui Mazare, ca nu i-am facut destula opozitie".

Desi a recunoscut ca, initial, a fost sceptica in ceea ce priveste potentialul lui Ion Popescu, Elena Udrea a declarat ca a primit insarcinarea de la partid sa se ocup de Constanta dupa retragerea lui Vasile Blaga si asta a facut.

"Sunt mare iubitoare de mare, un turist vechi de Mangalia si Vama Veche, asa ca am acceptat cu bucurie coordonarea organizatiei", a declarat secretarul general al PD-L.

Din echipa locala vor face parte Dorel Onaca, parul cu care Traian Basescu a spart carul cu oale de la Constanta, si poate chiar si Stelian Dutu.

"Este loc in echipa pentru toata lumea, echipa nu inseamna premii, inseamna munca. Cat despre ideea ca PD-L sa se delimiteze de Traian Basescu, este asa o aberatie... ce-ar fi daca Traian Basescu s-ar delimita de PD-L!? Eu am invatat de la cel mai mare om politic al tarii ca, atunci cand nu valorezi in voturi, sa ai vocea mica, pe masura procentului", a adaugat Udrea.

Amendă uriașă dată de Garda de Mediu unei primării din Constanța pentru că nu și-a ridicat deșeurile depozitate pe mai multe terenuri FOTO
Amendă uriașă dată de Garda de Mediu unei primării din Constanța pentru că nu și-a ridicat deșeurile depozitate pe mai multe terenuri FOTO
Reprezentanții Gărzii de Mediu din Constanţa au amendat cu 50.000 de lei o primărie din judeţ, deoarece nu a ridicat deşeurile care erau depozitate ilegal pe mai multe terenuri. Comisarii...
Veste mare pentru turismul românesc: Nouă autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral FOTO
Veste mare pentru turismul românesc: Nouă autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral FOTO
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a anunțat că CNAIR a trimis marți, 23 aprilie, la Agenția Națională pentru Achiziții Publice, documentaţia de atribuire a contractului pentru...
#Constanta, #Elena Udrea, #secretar, #PDL, #Ion Popescu , #Traian Basescu