Udrea: Traian Basescu va fi intotdeauna asteptat si binevenit in PDL

Miercuri, 27 Februarie 2013, ora 21:49
2162 citiri
Udrea: Traian Basescu va fi intotdeauna asteptat si binevenit in PDL

Candidatul la sefia PDL Elena Udrea a declarat, miercuri, raspunzand unei intrebari, ca Traian Basescu va fi intotdeauna asteptat si binevenit in PDL, in cazul in care ar dori sa se intoarca in partid.

Intrebata, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, cum comenteaza informatia potrivit careia Traian Basescu nu renunta la politica si daca acesta ar fi binevenit in PDL dupa ce isi incheie mandatul de sef al statului, Elena Udrea a raspuns ca presedintele va fi intotdeauna asteptat in partid.

"Declaratia a venit pe sms si pe toti care i-am fost alaturi in ultimii ani ne bucura aceasta informatie, aceasta stire, mai mult ar trebui sa il intrebati pe dansul ce intentioneaza sa faca. Sunt convinsa ca in PDL intotdeauna va fi asteptat si binevenit", a spus Udrea.

Intrebata apoi daca ar fi dispusa sa ii cedeze locul lui Basescu in cazul in care ar castiga sefia PDL, Udrea a spus ca acesta ar dori sa fie ales intr-o conventie a PDL.

"Cred ca, daca domnul Traian Basescu ar dori sa se intoarca in PDL ca presedinte, cu siguranta ar vrea sa fie ales intr-o conventie si sunt convinsa ca ar fi ales", a spus Udrea.

Si presedintele PDL, Vasile Blaga, a salutat decizia luata de seful statului: "Un lucru foarte bun, noi ne bucuram", a spus Blaga, la Realitatea Tv, unde intrase in direct pentru a comenta decizia CCR conform careia legea statutului parlamentarilor este neconstitutionala. Liderul PDL a accentuat ca "Traian Basescu este binevenit oricand in PDL".

Basescu: Ma intorc in politica in 2014, nu pot sa fiu pensionar

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, la Viena, la o intalnire cu romani din Austria, ca nu poate fi pensionar dupa ce termina mandatul de la Palatul Cotroceni si ca o sa ramana activ in viata politica, desi nu ii este clar acum sub ce forma.

"Dar recunosc, la un moment dat am spus dupa ce imi termin mandatul, nu ma mai intereseaza, vreau sa fiu un om liber, nu vreau sa mai aud de politica, de nimic. Ei, cred ca a fost cam precum cea cu 'demisionez in cinci minute'. Am avut vreo trei zile in care am stat degeaba si nu imi gaseam locul si ma intrebam intr-adevar ce as face daca nu as mai avea nimic de facut. Deci, cred ca o sa raman activ in viata politica, in viata publica, nu mi-e clar cum, pentru ca am mai multe variante, dar sigur o sa raman. (...) Oricum, am ajuns la concluzia ca nu pot fi pensionar", a spus Basescu.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Elena Udrea Basescu binevenit PDL, #Udrea Basescu asteptat PDL, #Elena Udrea retragere Traian Basescu, #Traian Basescu revenire politica 2014, #Traian Basescu pensionare , #Traian Basescu