Destinatii turistice putin cunoscute (Galerie foto)

Duminica, 06 Noiembrie 2011, ora 18:12
3428 citiri
Destinatii turistice putin cunoscute (Galerie foto)
Foto: Business Insider

Emotia descoperirii unui loc de vacanta salbatic, putin cunoscut si vizitat, este una greu de egalat, mai ales daca locul este si unul impresionant, care iti da un strop de entuziasm in plus, cum ar fi cel mai mare canion din Oceanul Pacific, situat pe Insula Kauai din arhipelagul Hawaii.

Business Insider te ajuta sa iti arunci o privire asupra mai multor astfel de locuri.

1. Floyd's Pelican Bar, Jamaica

Pentru a ajunge la aceasta baraca subreda din apa trebuie sa iei o barca de dimensiuni mici, dar odata ajuns aici vei fi tratat cu peste proaspat si gustos, gatit in fata ta pe carbuni incinsi. In plus, asa cum sugereaza si numele, in preajma poti zari pelicani care isi asteapta si ei hrana (resturi de mancare de la oameni).

Pe plaja Treasure poti gasi un complex format din 30 de cabane, destinat celor care vor sa se deconecteze - in cabane nu exista telefon, Internet sau televizor.

2. Canionul Waimea, Insula Kauai (Hawaii)

Cu o lungime de 16 kilometri, Canionul Waimea este cel mai mare din Pacific si una dintre cele mai impresionante frumuseti naturale din arhipelagul Hawaii. Iar de la Whaler's Cove poti avea parte de privelisti uimitoare asupra Pacificului.

3. Cascadele Damajagua, Republica Dominicana

Raul Damajagua este inconjurat de o jungla luxurianta ce gazduieste 27 de cascade, unele dintre ele putand fi vazute in timpul unor plimbari pe anumite trasee, destul de periculoase insa. La cascade poti ajunge de la orice statiune din Puerto Plata, Sosua sau Cabarete.

4. Cascada Hanakapiai, Insula Kauai

Pentru a ajunge la aceasta cascada splendida, de 30 de metri inaltime, si la piscina naturala formata la baza ei, trebuie sa mergi pe jos cam 6 kilometri si jumatate, dar merita tot efortul.

In ceea ce priveste cazarea, Westin Princeville este unul dintre putinele locuri cu acest scop de pe coasta de nord a insulei Kauai, oferind 346 de camere si patru piscine.

5. Parcul National al Vulcanului Arenal, Costa Rica

Arenal este cel mai activ vulcan din Costa Rica, vizitatorii putand vedea lava curgand si chiar mici eruptii. Drumurile din parcul national merg printre campuri de lava de la eruptii anterioare, iar padurile sunt bogate in specii de animale rare, cum ar fi maimuta urlatoare sau maimuta capucin cu fata alba. In plus, in afara parcului poti vedea numeroase izvoare termale.

De asemenea, unitatea de cazare Arenal Kioro este structurata in asa fel incat toate camerele, restaurantele si piscinele ofera privelisti asupra Vulcanului Arenal.

6. Plaja din apropierea Cavernei francezului, Jamaica

In apropierea acestei caverne, la doar 10 minute distanta, se afla o plaja izolata, care este una dintre cele mai frumoase intinderi de nisip din lume si mai exotica decat alte plaje din Caraibe. Este inconjurata de o vegetatie bogata, cu plante agatatoare, iar apa este putin adanca si foarte calda.

7. Autostrada Hana, Insula Maui

Situata pe coasta de est a Insulei Maui, din arhipelagul Hawaii, aceasta autostrada este drumul cu cele mai pitoresti peisaje din intreaga insula, incantand cu cascade, plaje izolate si piscine naturale, precum si cu o vegetatie bogata. Autostrada (se poate zari in marginea din dreapta a fotografiei) este insa destul de dificila, avand circa 600 de serpentine si 57 de poduri cu o singura banda.

Daca vrei sa patrunzi si mai mult in bogatia coastei de est a insulei poti sta la hotelul Hana-Maui, care ofera privelisti asupra Golfului Hana.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#destinatii putin cunoscute, #destinatii putin vizitate, #destinatii vacanta salbatice, #locuri vacanta putin cunoscute, #locuri vacanta putin vizitate , #destinatii