Sage Stallone, mort din cauza unei interventii dentare?

Miercuri, 18 Iulie 2012, ora 15:39
4828 citiri
Sage Stallone, mort din cauza unei interventii dentare?

Mama lui Sage Stallone, Sasha Czack, prima sotie a starului din Rambo, a declarat miercuri ca este convinsa ca de vina pentru moartea fiului sau sunt calmantele luate in exces, dupa o interventie dentara.

Potrivit acesteia, cu doua saptamani inainte de a muri, lui Sage i se scosesera cinci dinti intr-o singura sedinta, o procedura dureroasa, in urma careia acesta a recurs la calmante, relateaza FemaleFirst.

Ea a declarat pentru New York Post ca si-a sfatuit fiul, in varsta de 36 de ani, sa nu accepte mai multe proceduri intr-o singura sedinta, dar ca acesta nu a ascultat-o. Durerile infernale l-au determinat ulterior sa inghita calmant dupa calmant.

De altfel, in casa lui Sage s-au gasit nenumarate recipiente de pastile, circa 50, majoritatea goale. In acestea s-ar fi aflat hidrocodona, asemanator calmantului Vicodin, conform Belfast Telegraph. In afara de acestea, s-a mai gasit si o pudra alba care in prezent e investigata.

Stallone vrea ancheta paralela, privata

Intre timp, tatal lui Sage, starul din seria Rocky, a angajat un anchetator particular pentru a afla in ce conditii a murit fiul sau. Acesta va face o ancheta in paralel cu cea a autoritatilor, relateaza aceeasi sursa.

Actorul de 66 de ani pare sa fi recurs la serviciile lui P.I. Scott Ross, care a fost anchetator principal in cazul acuzatiilor de molestare aduse lui Michael Jackson, in urma cu mai multi ani, si care s-a ocupat si de cazul de violenta domestica in care au fost implicati Rihanna si, pe atunci partenerul ei, Chris Brown. Acesta s-a deplasat la locuinta actorului marti.

Sylvester Stallone vrea sa afle cat mai multe si despre ultimele saptamani ale fiului sau gasit mort vineri, sa stie daca acesta se droga sau lua pastile, ori daca bea alcool in exces.

Desi o prima autopsie a fost realizata duminica, rezultatele acesteia nu sunt concludente, nestiindu-se inca de ce a murit tanarul actor. Abia in doua saptamani se vor afla rezultatele testelor toxicologice.

Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei se încinge. Gabriela Firea îl trimite pe Cristian Popescu Piedone înapoi la sectorul 5. Ea a a declarat vineri, 26 aprilie, că "ar fi o normalitate"...
#Sage Stallone murit dinti, #cauza deces Sage Stallone, #Sage Stallone murit interventie dentara, #Stallone anchetator particular, #Sylvester Stallone ancheta privata Sage , #actori