Cu ochii pe vedete: Barfe din culise si rautati scuzabile - 7-12 martie 2011

Sambata, 12 Februarie 2011, ora 15:48
1446 citiri
Cu ochii pe vedete: Barfe din culise si rautati scuzabile - 7-12 martie 2011
Foto: cdn.sheknows

Ovidiu Lipan Tandarica se pregaste sa devina model pentru Catalin Botezatu, iar Cristi Brancu a intrat intr-un scandal cu Andreea Balan. In aceasta saptamana am mai aflat ca Alina Crisan nu se baga la somn pana nu citeste din Biblie si nu isi face rugaciunea.

Stim cu totii ca purtatorul de cuvant al Capitalei, Christian Ciocan, si-a asociat numele cu chilotii creati de Catalin Botezatu, insa nu ne asteptam ca Ovidiu Lipan Tandarica sa se pregateasca sa devina manechin. Ei uite, ca se intampla. Ba mai mult, artistul s-a pus pe slabit pentru a fi in forma pentru prezentarea de moda. Simtim ca menechinii lui Bote sunt in pericol, sa ii ajute cineva.

Cristi Brancu nu prea intra in scandaluri, cel putin nu foarte des, dar cand intra....o face ca la carte. De data aceasta s-a luat de Andreea Balan...o stiti foarte bine, nu este nevoie sa spunem de unde. Brancu a spus despre Andreea ca intre ea si domnisoarele "miorlatoare", facand referire la asistentele Tv, nu este nicio diferenta.

De ce a spus asta? Pai la randul sau Andreea sustine ca Brancu a invitat-o in emisiune si pentru ca l-a refuzat a avertizat-o ca se face baiat rau. Sincer nu stiam ca asa se face. In primul rand cantareata trebuia sa mearga la o alta emisiune din acelasi trust, iar Cristi Brancu, dupa cum spune Andreea, i-a sugerat sa amane aparitia la emisiunea respectiva si sa vina la a sa.

Dupa ce am aflat acest lucru eram curiosi ce parere are Mihai Morar despre faptul ca al sau coleg vrea sa ii "fure" invitatii. Pe de alta parte, Cristi Brancu a scris pe blogul personal ca nu este nimic adevarat si ca artista vrea sa bage raca intre el si colegul sau, ba mai mult, ca profita de scandal pentru a-si promova clipul. Concluzia este ca Andreei ii iese partea cu promovarea, dar si Cristi a avut parte de ceva reclama, chiar daca multi ar spune ca nu are nevoie.

In aceasta saptamana am citit aceasta declaratie: "Nu ma culc niciodata fara sa citesc din Biblie si sa imi fac rugaciunea" facuta de Alina Crisan. Bun.. nimic ciudat. Nu ne intelegeti gresit, nu spune nimeni ca domnisoara nu face acest lucru, insa de ce era nevoie sa specifice acest lucru? Din cate imi aduc aminte in copilarie am fost invatati sa nu ne laudam cu faptul ca suntem credinciosi. Suntem? Foarte bine. Multi dintre noi facem aceleasi lucruri, dar nu spunem. Oricum apreciem credinta sa.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#vedete romanesti, #vedete din Romania, #barfa saptamanala , #vedete romanesti