Gabriela Cristea, despre compromisuri sexuale pentru job si Napoleon Bonaparte - Interviu

Luni, 13 Ianuarie 2014, ora 08:46
7837 citiri
Gabriela Cristea, despre compromisuri sexuale pentru job si Napoleon Bonaparte - Interviu
Foto: Kanal D

Gabriela Cristea este o femeie care munceste foarte mult pentru cariera sa, dar care nu ar accepta niciodata sa faca un compromis sexual de dragul slujbei.

In cadrul unui interviu acordat Ziare.com, Gabi Cristea, prezentatoarea emisiunii "Te vreau langa mine", de la Kanal D, vorbeste despre puctul maxim de compromis acceptat de ea, dar si despre greselile din relatiile trecute.

Ati intrat in "pielea" lui Amy Winehouse pentru un pictorial. Ce alte personalitati ati vrea sa interpretati?

Mi-ar placea sa interpretez varianta feminina a lui Napoleon Bonaparte.

Puteti defini in cateva cuvinte urmatoarele personalitati: Margaret Thathcer, Michelle Obama, Elena Basescu, Inna?

Margaret Thatcher - mana de fier

Michelle Obama- fashionista

Elena Basescu - din pacate, nu ma inspira...

Inna - o combinatie intre marketing si deschizatoare de drumuri

Ce nu ati accepta sa faceti de dragul slujbei? Care ar fi cel mai mare compromis permis?

Nu as accepta, de exemplu, sa fac compromisuri de natura sexuala. Cel mai mare compromis pe care l-as accepta ar fi acela de a lucra pentru o perioada scurta la o emisiune in care sa nu ma regasesc, in care sa nu cred.

Care credeti ca este cel mai frumos gest pe care il poate face o femeie pentru partenerul sau de viata?

Sa se respecte pe sine, pentru ca astfel ofera respect si partenerului.

Considerati ca in relatiile trecute ati facut o greseala pe care nu ati vrea sa o repetati?

In fiecare relatie faci cel putin o greseala, daca nu mai multe. Uneori le repeti, alteori inveti din ele. Dar cred ca, de fapt, frumusetea vietii consta in diversitatea oamenilor si atunci poate ca o greseala facuta in fata cuiva nu este o greseala in fata altcuiva. E vorba o chestiune de perceptie, de raportare la anumite valori, criterii.

Puteti sa ii transmiteti cateva cuvinte frumoase iubitului dvs?

Iubitul meu are nevoie de ceea ce sunt eu, are nevoie sa fie linistit alaturi de mine. Cred ca balsamul unei relatii consta mai putin in vorbe si mai mult in lucrurile pe care le facem in fiecare moment.

Care este cea mai mare dorinta a dvs. pe plan personal?

Pe plan personal, imi doresc in primul rand sa fiu sanatoasa si de aici incolo incep sa construiesc si celelalte lucruri materiale sau nemateriale.

Gabriela Cristea, moment de sinceritate in direct

Care este cel mai frumos compliment primit vreodata?

Probabil ca cel mai frumos compliment pe care orice femeie ar putea sa il primeasca este acela cand se trezeste dimineata si persoana pe care o iubeste ii zambeste.

Dar cea mai nereusita replica pe care a folosit-o un barbat care a incercat sa va atraga atentia?

In general, uit repede acest gen de replici pentru ca nu dau doi bani nici pe replicile respective si nici pe barbatii care le folosesc.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Burduja, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Îl provoc pe Nicuşor Dan la o dezbatere. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine” VIDEO
Burduja, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Îl provoc pe Nicuşor Dan la o dezbatere. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine” VIDEO
Liderul PNL Bucureşti, Sebastian Burduja şi-a depus, sâmbătă, 27 aprilie, candidatura la Primăria Capitalei, şi a declarat cu acest prilej că îl provoacă pe actualul primar la o dezbatere...
CTP, devastator cu Piedone: ”Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului”
CTP, devastator cu Piedone: ”Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat cu aciditate ultima ieșire publică a lui Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Capitalei, care și-a prezentat programul cu care vrea să...
#Gabriela Cristea compromisuri sexuale, #Gabriela Cristea iubit, #Gabriela Cristea relatie, #Gabriela Cristea emisiune , #vedete romanesti