Iulia Albu, tinta hotilor in Milano - paguba de mii de euro

Joi, 26 Februarie 2015, ora 16:30
7538 citiri
Iulia Albu, tinta hotilor in Milano - paguba de mii de euro
Foto: Facebook/Iulia Albu

Iulia Albu a fost tinta hotilor in Milano, fashion editorul ramanand fara bagajul in care se aflau lucruri in valoare de cateva mii de euro.

Fashion editorul se afla la Milano inca de miercuri dimineata pentru a participa la Milano Fashion Week, vrand neaparat sa prinda "Max Mara a/w 2015 fashion show", dar joi cand se pregatea sa revina in tara a ramas fara bagaj, informeaza Wowbiz.

"Mi-au furat bagajul. L-am lasat in masina celor de la Max Mara, cu care am plecat, si hotii ne-au spart masina si mi-au furat bagajul. La Milano, in centru! Aveam trei perechi de pantofi, Cavalli, Gucci, bijuterii multe, masca mea cu albine pe care am creat-o special pentru acest eveniment, doua costume pe care le facusem special pentru participarea la festival, o palarie Philip Treacy pe care nu am purtat-o niciodata de cand mi-am cumparat-o... nu mai stiu ce aveam in troler", a declarat vedeta Kanal D.

Iulia Albu a precizat ca in bagaj se aflau lucruri in valoare de 5.000-6.000 de euro.

Fashion editorul a mentionat ca a fost inspirat si si-a pus buletinul in geanta, altfel ramanea si fara acesta.

"Actele masinii erau si alea acolo, fardurile... Intr-un fel ma bucur ca m-am organizat sa-mi pun cheile de la masina si de la casa si buletinul in geanta. Ca altfel, ramaneam si fara ele si nu ma mai puteam intoarce acasa. Si ma bucur ca nu mi-au furat si i-Pad-ul", a continuat Iulia Albu.

Mihai Albu a aflat din presa despre necazul mamei copilului sau si a declarat ca o sa incerce sa o ajute.

"Imi pare foarte pentru Iulia! Nu stiam ca i s-a intamplat un asemenea necaz! E groaznic sa patesti asa ceva chiar in mijlocul orasului Milano, in plus, sa ramai fara lucruri importanrte. Pe mine, Iulia nu m-a sunat inca sa ma anunte, cred ca este suparata si incearca sa rezolve situatia. Am sa incerc si eu sa o ajut in masura posibilitatilor", a spus designerul.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#Iulia Albu hoti Milano, #Iulia Albu jefuita Milano, #Iulia Albu Milano, #Iulia Albu furt bagaj Milano , #vedete romanesti
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
”Lucruri in valoare de 5.000-6.000 de euro”.
Poza castaway
castaway
rank 5