Mihai Gainusa: N-am vrut sa fac o tabara sau un razboi

Luni, 04 August 2014, ora 13:04
5534 citiri
Mihai Gainusa: N-am vrut sa fac o tabara sau un razboi

Mihai Gainusa, care a parasit de curand echipa "Cronica Carcosasilor", a declarat ca atunci cand a anuntat ca isi da demisia nu a atras pe nimeni dupa el. De asemenea, el a adaugat ca cei care i s-au alaturat pentru noua emisiune au facut-o din proprie initiativa.

"Important nu e numarul, ci calitatea oamenilor care lucreaza. Iar eu spun ca suntem niste oameni ok, care in primul rand se inteleg intre ei si in al doilea rand se inteleg asupra produsului, pentru ca asta este foarte important. Noi o sa cooperam.

Eu nu am cooptat pe nimeni. Atunci cand am plecat, am plecat de unul singur. N-am vrut sa fac o tabara sau un razboi. Cand am plecat doar am anuntat ca plec. Dupa care, prietenii si colegii mei, Codrut si Mistretu', au venit si mi-au propus sa facem o noua emisiune. Ei nu sunt cooptati, noi cooperam", a declarat Mihai Gainusa pentru Viva.

Mutare bomba: Mihai Gainusa pleaca de la Kiss FM

Acesta a adaugat ca el si colegii sai se simteau ca facand parte dintr-o echipa si ca erau parintii acelui produs, adica emisiunea, dar ca altii nu ii vedeau asa.

"Noi ne consideram parte sau parinti ai acelui produs. Altii nu ne considerau asa si, practic, lucram pentru produsul altora. Dar acum nu mai vreau sa discut asta, vom lucra pentru noi si pentru telespectatori", a adaugat Gainusa.

Si Codrut Keghes are sperante mari legate de noua lor emisiune care va fi difuzata tot la Prima TV.

"Avand in vedere faptul ca am plecat pe un drum impreuna, toate lucrurile pe care le-am discutat vor fi sigur numai lucruri creative, venite din suflet, fara oprelisti. Scopul meu este sa ajung in acea stare creativa buna", a spus Codrut Keghes, tot pentru Viva.

Mihai Gainusa, Codrut Keghes (Dezbracatu') si Octavian Pascut (Mistretu') au parasit acum cateva saptamani echipa emisiunii "Cronica Carcotasilor".

Citeste si:
Cîțu, despre impozitul progresiv: ”Liviu Dragnea a încercat doi ani să schimbe cota unică, este aceeaşi meteahnă”
Cîțu, despre impozitul progresiv: ”Liviu Dragnea a încercat doi ani să schimbe cota unică, este aceeaşi meteahnă”
Fostul președinte PNL, Florin Cîţu a declarat, luni, despre dorinţa PSD de a se introduce o cotă progresivă, că Liviu Dragnea a încercat doi ani de zile să schimbe cota unică, şi ceea ce...
Fenechiu susține că PNL nu e dispus să renunțe la cota unică de impozitare: ”A adus mult progres în România”
Fenechiu susține că PNL nu e dispus să renunțe la cota unică de impozitare: ”A adus mult progres în România”
Liderul senatorilor liberali, Daniel Fenechiu, afirmă că PNL nu este dispus să renunţe la cota unică de impozitare şi consideră că partidul este pus în dificultate de faptul că PSD a adus...
Comentarii