Va mai amintiti de Candy? De ce s-a destramat trupa si cu ce se ocupa acum Selena - Interviu

Miercuri, 08 Iulie 2015, ora 07:10
30930 citiri
Va mai amintiti de Candy? De ce s-a destramat trupa si cu ce se ocupa acum Selena - Interviu
Foto: Facebook/Eleanor Vasilache

Pe Elena Vasilache cu totii o cunoastem drept Selena de la Candy, trupa din care faceau parte si Claudia Pavel (Cream), dar si Giulia Anghelescu si care a facut senzatie cu melodii precum "Mergem la mare".

Ani la rand cele trei au fost pe buzele adolescentilor anilor '90, care se distrau de minune pe muzica trupelor din aceeasi generatie ca si Candy.

De ce s-a destramat formatia si ce a urmat in viata Selenei dupa succesul Candy, ne-a spus chiar ea intr-un interviu acordat Ziare.com.

Va mai amintiti de Sweet Kiss? De ce s-a destramat trupa si ce face in prezent Irina Pavlenco Interviu

Daca vorbim de trupele anilor '90, nu avem cum sa nu ne gandim la Candy si piese precum "Mergem la mare". Cum ati ajuns sa faceti parte din Candy?

Aveam 14 ani, dar stiam ca vreau sa cant, asa ca ai mei au luat contact cu Laurentiu Duta de la 3 Sud Est si intr-o zi m-a invitat la studio pentru o proba. Dupa o luna am fost chemata din nou si asa le-am intalnit pe Claudia si Giulia. (Noi ne-am lansat in 2000, primavara)

Cand ati simtit ca ceva nu mai merge?

Hmm, a mers mereu chiar daca noi eram personalitati oarecum diferite. Ne "dadeam" una dupa alta. Petreceam tot timpul impreuna in turnee, in autocarul formatiei, pe scena. Nu aveam timp sa nu ne intelegem fiindca eram extrem de ocupate, munceam enorm, dar ne si placea.

Apoi am mai crescut si am simtit ca fiecare ar avea ceva de spus si pe cont propriu. Erau fani care ne placeau ca trupa, dar multi dintre ei aveau o preferata si cred ca asa a aparut si ideea de a incerca proiecte separate.

Va amintiti de trupa Non Stop? De ce au luat-o baietii pe cai separate si ce fac in prezent Interviu cu Gabi Huiban

De ce s-a pus punct proiectului?

N-as putea spune exact. Devenise totul o rutina. Eram o trupa pop in super voga si a venit si clasica separare.

V-ati gandit vreodata sa reuniti trupa Candy? Macar pentru cateva spectacole?

Ne-am gandit de cateva ori, da! Cred ca prin 2006 ne-am reunit pentru o seara la Callatis, si in iarna m-a contactat Claudia sa punem ceva la cale. Dar Giulia se pregatea sa devina mamica, iar eu locuiesc in alta tara, sooo... dificil. Timpul nu e pierdut!

Ati mai pastrat legatura cu fostele colege?

Da, cu Claudia am vorbit pe Skype de vreo trei ori, are un baietel superb, iar cu Giulia nu am vorbit neaparat, dar ne dam like-uri si inimioare pe Facebook si Instagram.

Exista vreun regret fata de acea perioada?

Nu, din contra! M-a format si m-a maturizat.

Ce i-ati spune "Selenei" din aceea perioada daca ati putea? Ce sfat i-ati oferi?

Hmmmm, sa fi tinut cu dintii de trupa, am fi putut face istorie cu adevarat pentru ca eram bune!

Cum vedeti piata muzicala din Romania din prezent?

O urmaresc, incerc sa fiu la curent cu tot, insa e greu, apar foarte multi si nu toti au ceva de spus. Ma bucur ca muzica romaneasca incepe sa mai varieze, sa se mai departeze de euro dance-ul care ne-a facut cunoscuti in alte tari.

Va mai amintiti de Genius? Oana Vincu dezvaluie adevaratul motiv al despartirii trupei de succes Interviu

La un moment dat ati luat drumul Londrei alaturi de partenerul dvs de viata.

Am plecat cu Paul Ballo, fondatorul formatiei Hot Casandra, sa vedem cum functioneaza trupa intr-o tara ca Marea Britanie. Am atras atentia destul de mult asupra noastra, am fost pe BBC Radio, in The Guardian, in reviste de specialitate. Aici iti trebuie multa rabdare, care se poate intinde pe ani. Din pacate, Paul a ales sa se intoarca in tara, si eu sa raman aici, pentru ca aici sunt multe oportunitati.

Cum a fost la inceput?

Am fost turisti pentru cateva luni. Mergeam si cantam peste tot unde se poate canta, ne faceam contacte, cunosteam lume din industrie. Noi veneam cu mentalitatea din Romania, dar aici e un pic diferit, luand in calcul ca sunt mii de trupe care suna foarte bine.

Cum a fost primul concert sustinut intr-un club de acolo?

Emotii mari! Am cantat in Camden Town, in barul unde Amy Winehouse lucrase ca barmanita cand era adolescenta.

De ce va ocupati in prezent?

De muzica! Cat se poate de mult. Si am si un mic business care ma sustine.

Piata muzicala din Romania va mai atrage?

Ma atrage si nu ma atrage. Am cam facut ce aveam de facut in domeniu, de la vedeta pop la actrita, prezentator tv, profesoara de actorie si altele.

M-am retras pentru publicul larg pentru ca asa am ales, eu am alta fire, nu mai vreau sa fiu vedeta cu orice pret. Plus ca am aproape 30 de ani, iar prioritatile s-au mai schimbat.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#selena candy, #Selena Candy plecat Londra, #trupa Candy melodii , #vedete romanesti