Bataie intre Kate Moss si Lindsay Lohan - un barbat, miezul discordiei

Luni, 23 Iunie 2014, ora 17:13
3119 citiri
Bataie intre Kate Moss si Lindsay Lohan - un barbat, miezul discordiei
Foto: New York Daily News

Kate Moss si Lindsay Lohan au avut o disputa violenta recent, dupa ce vedeta din "Mean Girls" l-ar fi contactat pe sotul modelului.

Cele doua au fost vazute lovindu-se intr-un restaurant extrem de popular din Marea Britanie, "Chiltern Firehouse", a povestit o sursa pentru The Sun, conform The Sidney Morning Herald.

Potrivit acesteia, Kate Moss, in varsta de 40 de ani, unul dintre cel mai bine platite modele din lume, i-ar fi cerut socoteala lui Lindsay Lohan pentru ca aceasta i-ar fi contactat sostul, cand a sosit in Marea Britanie. Actrita se afla in regat pentru ca urmeaza sa isi faca debutul in piesa de teatru "Speed-the-Plow".

Anul trecut, Lindsay Lohan, in varsta de 27 de ani, a colaborat cu Jamie Hince pe plan muzical, insa odata incheiata colaborarea, Kate Moss nu a inteles de ce Lindsay Lohan a reluat legatura cu sotul ei, motiv pentru care s-a napustit asupra vedetei cand s-au intalnit intamplator.

Mai mult, se pare ca modelul i-ar fi spus actritei cu un trecut amoros extrem de plin ca sub nicio forma nu mai poate lua legatura cu sotul ei.

Lindsay Lohan confirma lista iubitilor - Ce implicare are Oprah Winfrey in publicarea ei

Jamie Hince este solistul trupei The Kills, acesta fiind casatorit cu Kate Moss din 2011. Kate are o fetita rezultata dintr-o relatie anterioara.

Scandal ca la usa cortului: Paris Hilton, catre Lindsay Lohan: Nimeni nu se pune cu familia mea si scapa!

Atat ea, cat si Lindsay, au mai fost implicate in incidente similare de-a lungul ultimilor ani. Cel mai recent scandal in care a fost implicata Lindsay Lohan a fost cu Paris Hilton, la sfarsitul anului trecut, scandal terminat cu sange, dupa ce fratele mostenitoarei lantului hotelier Hilton ar fi fost batut de un barbat "asmutit" de actrita.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#bataie Lindsay Lohan Kate Moss, #Lindsay Lohan Kate Moss batut barbat, #Lindsay Lohan sot Kate Moss, #bataie vedete , #vedete straine