Johnny Depp isi vinde proprietatea din sudul Frantei, pentru 23 de milioane de euro

Sambata, 20 Iunie 2015, ora 13:55
5279 citiri
Johnny Depp isi vinde proprietatea din sudul Frantei, pentru 23 de milioane de euro
Foto: Facebook/Johnny Depp Forever

Proprietatea din Var (sudul Frantei) unde au locuit starul hollywoodian Johnny Depp si actrita si cantareata franceza Vanessa Paradis este de vanzare pentru suma de 23 de milioane de euro, a anuntat vineri reteaua imobiliara Sotheby's Real Estate France.

Situata la 25 de km de micul port St Tropez, statiune legendara pe Coasta de Azur, aceasta proprietate este un adevarat catun provensal privat cu zece cladiri, care cuprinde 1.000 m2 spatiu de locuit si 15 de hectare de teren, conform descrierii din anunt.

In afara de cladirea principala, proprietatea are mai multe case de oaspeti, o capela, un bar-restaurant, un atelier-garaj, o casa pentru personal, o cabana de vanatoare, camera de joaca pentru copii, o sala de fitness si o bucatarie profesionala, detaliaza Imobiliare Sotheby's Real Estate France.

Exista, de asemenea, doua piscine si o pista skateboard, precum si un studio unde interpretul din "Piratii din Caraibe", "Charlie si Fabrica de Ciocolata" si "Alice in Tara Minunilor", care este si pictor ore in sir, isi executa picturile.

Achizitionata de Johnny Depp in 2001, proprietatea va fi vanduta cu "multe obiecte personale" care au apartinut actorului, cu un "costum de pirat inclus", afirma saptamanalul Paris Match, care publica imagini pe site-ul sau.

Actorul a decis sa vanda proprietatea "pentru a inchide acest capitol al vietii sale". El spera ca altcineva se va bucura de proprietate fel de mult ca el si ca aceasta "ii va aduce aceeasi fericire", a afirmat presedintele Sotheby's International Real Estate France, Alexander Kraft, pe pagina de internet a retelei imobiliare.

Actorul si Vanessa Paradis au fost impreuna timp de 14 ani, din 1998 pana in 2012, si au avut doi copii, Lily-Rose si Jack.

Casatorit in februarie cu actrita americana Amber Heard, Johnny Depp filmeaza in prezent in Australia a 5-a parte a seriei "Piratii din Caraibe".

La randul sau, Vanessa Paradis a avut un mare succes cu "Love Songs", cel de-al saselea album al sau compus de partenerul sau Benjamin Biolay, cu care este plecata in turneu.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#Johnny Depp vinde casa Franta, #Johnny Depp proprietate Franta , #vedete straine