Pamela Anderson, discurs in Parlamentul Frantei: Stop indoparii fortate a gastelor!

Miercuri, 20 Ianuarie 2016, ora 15:53
3166 citiri
Pamela Anderson, discurs in Parlamentul Frantei: Stop indoparii fortate a gastelor!
Foto: Facebook/FUR

Pamela Anderson, actrita, dar si o cunoscuta activista pentru drepturile animalelor, a fost invitata, marti, in Parlamentul francez, unde a vorbit despre foie gras, o delicatesa pentru care francezii sunt vestiti.

Actrita si-a oferit sprijinul fata de un poiect de lege prin care s-ar interzice hranirea fortata a gastelor, aceasta fiind metoda traditionala de a obtine ficatul folosit la prepararea delicatesei, relateaza ContactMusic.

Proiectul de lege a fost propus de politicianul Laurence Abeille. Actrita din Baywatch a fost invitata sa transmita un mesaj politicienilor francezi, aceasta vorbind si in numele fundatiei lui Brigitte Bardot, o alta inversunata aparatoare a drepturilor animalelor.

"As dori sa cer respectuos ca Franta sa imbratiseze calitati precum compasiunea, empatia si respectul fata de vietile animalelor", a spus aceasta.

"As dori sa cer respectuos abolirea unei industrii ce profita de pe urma suferintei ingrozitoare si abuzului, pentru a obtine un produs care este toxic nu doar pentru organismul celor care il consuma, ci si pentru inimile si sufletele fiintelor umane", a continuat ea.

Actrita din Baywatch, activista PETA, care de-a lungul timpului i-a scris inclusiv presedintelui rus Vladimir Putin, si-a continuat discursul: "Asa ca, in numele meu, al lui Brigitte Bardot si al tuturor celor care lupta pentru drepturile animalelor, as vrea sa cer abolirea hranirii fortate.

Le cer si francezilor sa nu mai manance foie gras, un lux obtinut prin cruzime, cauza suferintei si agoniei a 80 de milioane de pasari anual".

Pamela Anderson, scrisoare pentru Vladimir Putin: Faceti ce puteti pentru a preveni asta

Daca cei mai multi au apreciat interventia Pamelei Anderson, femeia cu cele mai multe aparitii nud in Playboy, au existat si politicieni care nu au fost deloc impresionati. "Imi e total indiferenta. Pentru mine ea reprezinta tot ceea ce dispretuiesc, inclusiv superficialul... Nu face nicio cinste institutiei din care am privilegiul sa fac parte", a declarat parlamentarul socialist Jean-Michel Clement.

Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei se încinge. Gabriela Firea îl trimite pe Cristian Popescu Piedone înapoi la sectorul 5. Ea a a declarat vineri, 26 aprilie, că "ar fi o normalitate"...
#Pamela Anderson Parlament Franta, #Pamela Anderson foie gras, #Pamela Anderson gaste ficat pate, #Pamela Anderson abolire lege Franta, #Pamela Anderson drepturi animale , #vedete straine