Personajul lui Kevin Spacey din "House of Cards" a fost ucis

Joi, 06 Septembrie 2018, ora 12:21
7082 citiri
Personajul lui Kevin Spacey din "House of Cards" a fost ucis
Foto: Facebook/Kevin Spacey

Personajul interpretat de Kevin Spacey in serialul de succes "House of Cards", Frank Underwood, a fost omorat de scenaristi in al saselea si ultim sezon al productiei, potrivit unui clip de promovare publicat de compania Netflix.

Trailerul publicat de compania producatoare o arata pe actrita Robin Wright, care interpreteaza rolul sotiei lui Underwood, Claire, stand langa mormantul acestuia si pronuntand fara emotie cateva cuvinte: "Totusi, iti voi spune asta, Francis. Cand ma vor ingropa, nu o vor face in curtea din spate. Si cand imi vor aduce un ultim omagiu, vor sta la coada", informeaza Reuters.

Vezi si Kevin Spacey, Steven Seagal si Anthony Anderson au scapat de unele acuzatii de abuz sexual

Clipul de promovare nu ofera detalii privind circumstantele decesului, dar Netflix a anuntat anterior ca ultimul sezon al serialului se va concentra pe personajul lui Wright, care, la sfarsitul sezonului al cincilea, a devenit presedinte al SUA. Pentru acest rol, Wright a primit un premiu Globul de Aur si cinci nominalizari la Primetime Emmy Awards.

Initial, in toamna anului trecut, compania Netflix suspendase productia celui de-al saselea si ultim sezon al serialului "House of Cards", dupa ce Kevin Spacey a fost acuzat de hartuire sexuala de Anthony Rapp - un actor care a jucat in productii precum "Star Trek - Discovery" si "Rent". Acesta l-a acuzat pe Spacey ca i-a facut avansuri sexuale in urma cu trei decenii, pe vremea cand avea doar 14 ani.

Ulterior, compania Netflix a anuntat ca filmarile pentru serialul TV "House of Cards" vor fi reluate la inceputul acestui an fara Kevin Spacey.

Sezonul al saselea va avea premiera pe Netflix pe 2 noiembrie si va avea opt episoade.

In luna octombrie 2017, Kevin Spacey a facut public faptul ca este homosexual, dupa declaratiile lui Anthony Rapp. Spacey a scris pe reteaua online Twitter ca a iubit si femei si barbati, dar in prezent traieste ca un barbat homosexual.

Fosti angajati ai serialului "House of Cards" au spus ca Spacey a transformat platourile de filmare intr-un mediu "toxic", acuzandu-l de hartuire. Acuzatii similare au facut si fosti angajati ai teatrului The Old Vic din Londra, unde acesta a fost director artistic.

Intre timp, Kevin Spacey, care este subiectul mai multor anchete privind abuzuri sexuale desfasurate de politia britanica, a disparut din viata publica.

Kevin Spacey a castigat doua premii Oscar, pentru rolurile interpretate in filmele "American Beauty" si "Suspecti de serviciu/ The Usual Suspects". Pentru rolul lui Francis Underwood, actorul american a fost laudat de criticii de specialitate, a castigat un Glob de Aur si a fost nominalizat de cinci ori la premiile Primetime Emmy.

Serialul "House of Cards" a primit, printre altele, doua Globuri de Aur (Kevin Spacey, in 2015, Robin Wright, in 2014) din opt nominalizari si sapte premii Primetime Emmy din 53 de nominalizari.

Înțepături între candidații Alianței PSD-PNL. Burduja o șicanează pe Firea: "Dacă era o alternativă pentru Primăria Capitalei, nu m-aș fi înscris în cursă"
Înțepături între candidații Alianței PSD-PNL. Burduja o șicanează pe Firea: "Dacă era o alternativă pentru Primăria Capitalei, nu m-aș fi înscris în cursă"
Candidat PNL la funcţia de primar al Capitalei, Sebastian Burduja, susține că s-a înscris într-o cursă electorală "strânsă", în care toți cei "patru candidaţi cu şanse", iar voturile...
Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
A mai rămas aproximativ o luna și o săptămână până la alegerile locale, iar PSD de-abia a lansat-o în cursa pentru Capitală pe Gabriela Firea. Social-democrații sunt conștienți că...
#Kevin Spacey personaj ucis, #Kevin Spacey House of Cards , #vedete straine