Cum iti albesti dintii natural

Luni, 29 Decembrie 2014, ora 16:02
10180 citiri
Cum iti albesti dintii natural
Foto: Top Sante

Stralucirea naturala a dintilor poate fi redata cu ajutorul unor solutii naturale. Mai ales ca ne aflam intr-un moment al anului cand este posibil sa facem mai multe poze, afla la ce remedii poti recurge pentru ca dintii sa arate impecabil in fotografii.

Daca bei multa cafea

Persoanele care consuma des cafea sau ceai pot avea dintii mai ingalbeniti. In acest caz, se poate prepara un remediu din capsuni, mere sau pere, potrivit Top Sante. Aceste fructe contin acid malic, substanta care ajuta la "dizolvarea" petelor lasate pe dinti de cafea, vin rosu si ceai.

Se sfarama doua capsuni, peste care se adauga o lingurita cu bicarbonat de sodiu si se face o pasta. Se foloseste o periuta de dinti pentru copii, pentru ca perii acesteia pot patrunde mai usor printre dinti, si se spala dintii cu acest amestec, timp de 5-7 minute. Clatiti bine, pentru a fi siguri ca nu raman resturi de capsuni printre dinti.

Sfat: Nu folositi frecvent acest remediu, pentru ca acidul malic poate ataca smaltul dintilor.

Masca cu carbune vegetal

Carbunele medicinal sau vegetal este una dintre cele mai vechi solutii de detoxifiere. Insa se ignora adesea ca acesta are si virtuti in ceea ce priveste albirea dintilor. Granulele de carbune vegetal absorb bacteriile de pe dinti inainte ca acestea sa ii coloreze.

Se sfarama putin carbune vegetal intr-o cantitate mica de apa si se aplica apoi pe toata suprafata dintilor. Se lasa sa actioneze doua minute, apoi se clateste bine, pentru a indeparta toate resturile de carbune vegetal.

Uleiul de cocos

Vedete precum Gwyneth Paltrow sau Blake Lively fac gargara cu ulei de cocos pentru a-si albi dintii. In contact cu saliva, acizii grasi din acest ulei produc molecule care ajuta la albirea dintilor.

Se incalzeste o ceasca cu ulei de cocos, pana ce acesta devine in intregime lichid. Se adauga doua lingurite de bicarbonat de sodiu si 5-10 picaturi de ulei esential de menta, care are proprietati antibacteriene. Aceasta solutie poate fi folosita zilnic pentru spalarea dintilor.

Masaj cu coaja de banana

Intreriorul cojii de banana contine minerale precum potasiu, mangan, magneziu, care ajuta la albirea dintilor.

Se maseaza dintii cu partea interioara a cojii de banana, timp de doua minute. Este indicat sa se foloaseasca acest remediu seara, inainte de culcare.

Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei se încinge. Gabriela Firea îl trimite pe Cristian Popescu Piedone înapoi la sectorul 5. Ea a a declarat vineri, 26 aprilie, că "ar fi o normalitate"...
#dinti albi, #albire naturala dinti, #solutii albire dinti, #remedii albire dinti , #dinti