Clearomizoare servisabile pentru tigara electronica

Joi, 22 Ianuarie 2015, ora 11:26
2790 citiri
Clearomizoare servisabile pentru tigara electronica
Foto: vapers-one.ro

Fie ca sunteti incepator sau avansat in utilizarea unei tigari electronice, dilema utilizarii celui mai potrivit rezervor pentru lichidele preferate ramane constanta, iar acest lucru se datoreaza mai multor factori care va fac sa aveti o oarecare dificultate in alegere.

Cel mai cunoscut rezervor pentru lichid este clearomizorul si este in mare masura dedicat incepatorilor, dar si cei care deja au deprins utilizarea tigarii electronice sunt la fel de multumiti de acest dispozitiv. Un clearomizor se remarca in primul rand prin volumul si greutatea relativ mici pe care le are, existand insa dispozitive care pot concura cu volumul unui atomizor.

Un alt motiv pentru care clearomizorul este apreciat de toti utilizatorii tigarii electronice este vizibilitatea maxima pe care o ofera in raport cu volumul de lichid existent intr-un anumit moment in rezervor. Este evident ca o privire rapida va pune in garda atunci cand rezervorul trebuie reincarcat, evitand astfel "pana" de lichid si poate mai mult decat atat deteriorarea prin ardere uscata a fitilului aflat in camera de ardere a acestuia.

In fine, in ceea ce priveste usurita inlocuirii rezistentei cu una noua si care este deja asamblata este o calitate importanta pentru toti acei care nu au timp sau suficienta indemanare pentru a servisa rezistenta unui clearomizor. Rezistentele pentru schimb se gasesc in magazinele de specialitate Vapers-One si dispun de diferite valori exprimate in ohmi astfel incat personalizarea este perfect posibila.

Trecand la atomizoarele servisabile, aceste pot fi incadrate in categoria dispozitivelor avansate si ca atare apreciate tot mai mult de vaperi pentru ca usurinta cu care vor fi servisate in diferite maniere si configurari ale rezistentei si fitilului, le aseaza pe primul loc in optiunile acestora.

Atomizoarele, in comparatie cu clearomizoarele, sunt de regula mai voluminoase si de cele mai multe ori au o greutate mai mare. Ele se preteaza a fi utilizate in combinatie cu un MOD mecanic sau un MOD electronic pentru ca deja standardizarea diametrelor celor doua tipuri de dispozitive este pusa la punct si intregul ansamblu va avea continuitate si va putea fi apreciat vizual pentru linia perfecta de imbinare dintre cele doua componente.

Avantajul principal al unui atomizor servisabil este dat de libertatea oferita de spatiul de lucru atunci cand se realizeaza servisarea acestuia. Demontarea facila care se realizeaza pana la nivelul de lucru in scopul montarii unei rezistente si a fitilului ce poate fi din silica sau vata (cotton organic), va oferi suficient spatiu in care utilizatorul isi va putea pune in practica actiunea de inlocuire a resitentei.

Pe langa acest aspect important, volumul de lichid pe care tank-ul atomizorului il poate oferi este suficient pentru a acoperi necesarul utilizarii tigarii electronice pentru o zi, iar in unele situatii, in functie de frecventa utilizarii, chiar si mai mult.

In orice caz cele doua dispozitive sunt comparabile si la fel de eficiente atat timp cat sunt utilizate si intretinute intr-o maniera atenta si pot satisface deplin cerintele pentru care au fost concepute. De cele mai multe ori utilizatorii cumpara ambele dispozitive pentru a putea face o comparatie si in special pentru a vedea care dintre ele se adapteaza cel mai bine stilului lor de a vapa si desigur nivelui de activitate pe care il au in fiecare zi.

Cand cumparati un clearomizor sau un atomizor este bine sa o faceti dintr-un magazin Vapers-One din Bucuresti specializat in comercializarea acestor produse pentru ca aveti oportunitatea de a primi cele mai bune informatii si nu in ultimul rand garantia magazinului pentru produsele comparate.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#Clearomizor tigara electronica, #Clearomizoare Vapers One, #magazin tigari electronice , #fumat