Afectiunile metabolice si cardiovasculare

Advertorial
Duminica, 07 Ianuarie 2018, ora 09:00
18367 citiri
Afectiunile metabolice si cardiovasculare

Mai putin de jumatate (44%) dintre romanii cu varste peste 18 ani sunt normoponderali, in timp ce 33% sunt supraponderali, 15% obezi si 5% subponderali. In prezent, exista in lume peste 2,1 miliarde de obezi si supraponderali, ceea ce reprezinta circa 30% din omenire.

Un studiu recent finalizat la care au participat 5.000 de pacienti, realizat de clinicile Sciencemed de la Buzau, Timisoara, Cluj-Napoca si Bucuresti impreuna cu clinicile Mayo din Phoenix SUA si Berlin Institute for Microcirculation din Germania au demonstrat ca peste 87% dintre persoanele supraponderale sufera atat de afectiuni metabolice, diabet, cat si de afectiuni cardiovasculare. Acestea pot fi considerate boli pereche si tratarea lor este mai dificila, deoarece se agraveaza si se intretin una pe alta.

In aceste conditii, devine o prioritate utilizarea medicinei integrate Sciencemed, care trateaza pacientul in sens holistic, nu ca pe o suma de organe si sisteme.

Diagnosticarea si tratamentul se fac la trei niveluri: energetic, celular si organic. Tratamentul este personalizat si este verificata eficienta chiar in timpul consultatiei. Rezultatul: rata de pacienti vindecati este de 82%.

Va prezentam un caz reprezentativ al unui pacient in varsta de 54 ani, care se prezinta in Clinica Sciencemed Bucuresti pentru urmatoarele probleme:

  • obezitate, la 175 cm inaltime are 120 kg;
  • de aproximativ 10 ani nu a reusit sa slabeasca nici macar 1 kg cu toate ca a tinut numeroase diete recomandate de nutritionisti cu experienta;
  • dureri lombare accentuate de statul prelungit pe scaun;
  • in urma cu 7 ani a fost diagnosticat cu discopatie lombara si a refuzat operatia;
  • este sofer si uneori are curse de 12 - 14 ore, cele mai obositoare sunt cele de noapte;
  • datorita durerilor lombare si a valorilor tensiunii arteriale crescute a fost nevoit sa-si reduca programul de lucru cu toate ca nu-si dorea (vrea sa lucreze cat mai mult ca sa-si ajute copiii);
  • hipertensiune arteriala necontrolata de medicatia alopata;
  • hipercolesterolemie;
  • hiperglicemie;
  • in ultima perioada, stare de nervozitate accentuata desi toata viata a fost o persoana calma;

In clinica noastra pacientul efectueaza o consultatie completa de medicina integrata care are ca scop stabilirea dezechilibrelor energetice (cu ajutorul aparatului de biorezonanta) si stabilirea dezechilibrelor de functie celulara la nivelul tuturor aparatelor si sistemelor (cu electrosomatografia interstitiala).

Aparatul de biorezonanta ne indica dezechilibre energetice maxime la nivelul sistemului endocrin, sistemului nervos vegetativ, inimii, ficatului, arterelor carotide, pancreasului, stomacului, colonului si dezechilibre energetice usoare si semnificative la nivelul sistemului limfatic, rinichilor si organelor genitale masculine.

Electrosomatografia interstitiala ne indica dezechilibre de functie celulara semnificative si usoare la nivelul lobilor frontali cerebrali, hipotalamusului, amigdalelor cerebrale, glandei tiroide, pancreasului, ficatului, stomacului, coloanei vertebrale si arterelor carotide.

In cadrul discutiei cu pacientul (anamneza homeopata) am stabilit un remediu homeopat care actioneaza la nivel fizic,mental si emotional; eficienta acestui remediu a fost testata pe loc cu ajutorul aparatelor.

Pacientul primeste tratament cu tablete impregnate informational cu aparatul de biorezonanta (acestea au rolul de a restabili echilibrul informational la nivelul tuturor aparatelor si sistemelor ce prezinta dezechilibre la scanare), remediu homeopat cu rol in stabilirea echilibrului fizic, mental si emotional, remediu floral bach pentru echilibru emotional, remedii gemoterapice si fitoterapice adaptate simptomelor pentru care s-a prezentat.

Dupa 3 luni de tratament si 14 sedinte de echilibrare energetica cu aparatul de biorezonanta, pentru prima data dupa 10 ani, reuseste sa slabeasca 7 Kg.

Starea lui psihica se imbunatateste considerabil, este mult mai calm si mai optimist pentru ca reuseste sa-si mentina orele de lucru si sa-si ajute copiii.

Durerile lombare s-au remis complet, valorile colesterolului si ale glicemiei au scazut de la 280 mg/dl la 240 mg/dl, respectiv de la 130 mg/dl la 94 mg/dl. Valorile tensiunii arteriale s-au redus de la 160/100 mmHg la 140/80 mmHg.

Medicina integrata Sciencemed trateaza omul ca un intreg, deoarece noi consideram ca starea de sanatate reprezinta mai mult decat absenta bolii. Sanatatea inseamna armonie la nivel fizic, mental, emotional, celular si energetic.

Medic primar boli interne Dr. Mihaela Hanganu

Clinica Sciencemed Buzau

www.sciencemed.ro

Clinici Sciencemed in Romania:

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#tratament homeopat, #Clinica Sciencemed, #dezechilibru energetic , #tratament