Ponta ii da replica lui Basescu: Nu mi-as dori sa fiu in locul lui

Marti, 12 Noiembrie 2013, ora 23:33
5334 citiri
Ponta ii da replica lui Basescu: Nu mi-as dori sa fiu in locul lui
Foto: Arhiva

Victor Ponta a raspuns, marti seara, declaratiilor facute de presedintele Traian Basescu, care a spus ca mai multi politicieni, printre care si premierul, au planuit sa il acuze de tradare de tara.

Seful Executivului a spus ca acuzatiile lui Basescu vin pe fondul faptul ca acesta nu se poate obisnui cu gandul ca de anul viitor "nu va mai fi nimic".

"Cred ca e o persoana care nu se poate obisnui cu gandul ca de anul viitor nu va mai fi nimic si va pleca din cea mai importanta functie a Romaniei cu foarte multe reprosuri din partea oamenilor, - incerc sa am un limbaj diplomatic - cred ca cu foarte multa ura si dispret din partea romanilor.

Nu mi-as dori sa fiu in locul domniei sale si cred ca nimeni nu si-ar dori. Dar cred ca merita acest lucru si cred ca si-a facut cu mana sa", a spus seful Executivului, Victor Viorel Ponta, prezent la o emisiune de la Antena 3.

"Acuzatiile lui Basescu sunt la un nivel foarte jos, suburban"

Totodata, Ponta a apreciat ca acuzatiile presedintelui sunt la un nivel extrem de jos si de suburban, motiv pentru care considera ca este o "pierdere de timp" sa-i raspunda.

"Am incercat pe cat posibil sa evit sa raspund domnului Basescu, pentru simplu motiv ca acuzatiile domniei sale sunt la un nivel destul de jos, de suburban asa. Si eu astept de la presedintele tarii, cel care reprezinta tara, cel caruia i se canta imnul cand merge undeva, sa aiba un anumit nivel, iar domnia sa nu l-a pastrat.

Pana la urma, romanii nu mai asteapta nimic de la Traian Basescu. Ei pe mine ma intreaba, pe buna dreptate, cum va fi anul viitor legat de pensii, cum va fi legat de salarii, cum va fi legat de caldura, cum vor fi locuri de munca... Si atunci cred ca e o pierdere de timp sa-i raspund", a adaugat seful Guvernului.

Basescu, acuzatii grave: Ma tem ca Rosca Stanescu a fost ajutat de un ministru liberal (Video)

Luni seara, presedintele Traian Basescu a declarat ca ca Sorin Rosca Stanescu, Dan Voiculescu si Victor Ponta au planuit sa il invinovateasca de tradare de tara. Totodata, presedintele preciza ca este de parere ca liderul PNL, Crin Antonescu, nu ar fi fost implicat in planul acestora din urma.

#Victor Ponta Basescu tradare tara, #replica Ponta acuzatii Basescu, #campanie denigrare presedinte , #premier