Ponta promoveaza pe Facebook petitia Antenei3

Vineri, 17 Ianuarie 2014, ora 19:20
4559 citiri
Ponta promoveaza pe Facebook petitia Antenei3
Foto: Arhiva

Premierul Ponta promoveaza pe Facebook petitia lansata de jurnalisti de la Antena3 joi seara, prin care i se cere demisia presedintelui Traian Basescu, acuzat ca "discrimineaza multe milioane de romani prin ignorarea sau dispretuirea fatisa a punctelor lor de vedere sau a intrebarilor cetatenesti legitime".

Petitia a fost lansata joi seara, dupa un schimb de replici intre presedintele Traian Basescu si jurnalistul Ionut Cristache de la Antena3.

"Pentru presedintele Romaniei exista asadar cetateni de rang 2, ale caror demersuri legitime trebuie desconsiderate, amendate si insultate. Daca va considerati ignorat, discriminat, dispretuit, insultat si batjocorit de felul in care Traian Basescu a decis sa va trateze cereti-i DEMISIA, alaturandu-va acestei petitii", se arata in petitia online lansata de Antena3.

Presedintele Traian Basescu a avut o disputa cu jurnalistul Ionut Cristache la finalul conferintei de presa sustinute joi seara la Cotroceni.

Reporterul i-a cerut presedintelui o reactie referitoare la informatiile difuzate cu o seara inainte de postul Antena3 potrivit carora Ioana Basescu ar lucra pentru Gazprom in Romania. In replica, seful statului i-a raspuns ca minte ca si patronul Antenei 3, care este un turnator la securitate condamnat in prima instanta la 5 ani de inchisoare furt.

"Cum ati reactionat cand fiica dumneavoastra v-a instiintat ca lucreaza pentru NIS Petrol, subsidiara Gazprom in Romania, si ca ar obtine bani de la Gazprom?", l-a intrebat jurnalistul pe presedinte, care a spus ca nu a fost informat.

"Domnu' ziarist, pentru ca mintiti, fiica mea n-a obtinut niciodata bani de la Gazprom. Este o minciuna a securistului pe care din pacate o pune in gura unor copii. Dumneavoastra sunteti un copil. Pentru banii lui Voiculescu, renuntati sa mai mintiti", i-a mai cerut presedintele jurnalistului, precizand ca fiica sa este notar, a legalizat niste acte, iar asta nu inseamna ca lucreaza pentru Gazprom.

Intrebat daca fiica sa are contract cu Gazprom, jurnalistul a raspuns: "Nu, cu NIS Petrol, care este subsidiar a Gazprom".

"Mintiti ca securistul Voiculescu. Renuntati, ca din cate stiu NIS este o companie sarba. Bun, si postul Antena 1 e cumparat de un securist si dumneavoastra spuneti ca nu sunteti securist. Nu e cumparat de un turnator Antena 1? Si va face cineva turnator si pe dumneavoastra?", i-a replicat presedintele.

C.B.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Ponta petitie Antena3, #Basescu Ioana Gazprom, #Ponta petitie Gadea , #Traian Basescu