Hai la film, cu Cristina Cioran: Gata cu nuntile! Robinson Crusoe, The wild life (Video)

Sambata, 06 August 2016, ora 09:17
3731 citiri
Hai la film, cu Cristina Cioran: Gata cu nuntile! Robinson Crusoe, The wild life (Video)
Foto: Arhiva personala/Cristina Cioran

Care este subiectul tau preferat? Ce gen de filme iti plac? Ai un gen favorit? Mie imi plac filmele fantasy, aventura si cu agenti secreti, incununate de filmul de arta.

Si stii foarte bine ca, oricat de fericit ai fi, tot ai ganduri diferite de ceea ce ti se intampla in viata si de multe ori traiesti prin filme momentele intense. Sau asta mi se intampla doar mie?

Ca sa ma apropii usor de subiect, vreau sa va spun ca cele mai comune in filme sunt, dupa cum stiti, dragostea, despartirea, revenirea, razboiul.

Toate incununate de cate o casatorie. Asa ajungem la subiectul nostru: NUNTA!

"The big wedding", "Bride wars", "My big fat greek wedding", "Four weddings and a funeral", "The decoy bride", "Bridemades", "Runawaybride", "Seven Brides for Seven Brothers", "The Princess Bride", "Tim Burton's Corps Bride", "You may kiss the bride", "Jenny's wedding", "My best friend's wedding", "Wesele, the wedding", "After the wedding", "Breakup at the wedding", "The wedding date", "American Wedding", "The wedding ringer", "My wedding singer", "Single at the wedding", "The wedding crasher", "A Christmas Wedding", "Breakup at the Wedding", "Bang-Bang Wedding", "The wedding planner", "Our family wedding", "Love, wedding, marriage", "The wedding horror" etc, sigur mai sunt cateva.

Bai, ati innebunit?

M-am saturat de filme cu nunti! O spun drept: da, ma fac sa ma gandesc la ce nu am sau nu am facut, dar ma trezesc repede!

Gata cu nuntile, va rog!

Si da, vin filmele cu divort...

Si iata cum americanii si nu numai fac din orice subiect un motiv de ras, plans, smuls parul din cap, reflectie, tristete etc.

Azi va recomand un film care nu se sfarseste cu o nunta sau cu un divort: "Robinson Crusoe, The wild life" 2016, film de animatie.

Foto: IMDB

Va promit ca nu o sa va para rau.

Iata: pe o insulita mica, exotica desigur, papagalul Marti locuieste cu prietenii sai. Desi este visul oricui sa stea pe insula pustie, Marti vrea sa vada lumea. Cum se va folosi Marti de Robinson Crusoe sau Robinson de Marti? Cum se trezesc altii sa stapaneasca micuta lor societate si ce ramane pana in final vedeti in aceasta superba animatie care merita urmarita atat de adulti, cat si de copii, chiar si impreuna.

O sa va placa la nebunie si o sa va ia gandul de la filmele cu nunti.

Va pup!

Cristina Cioran

Si daca ai chef de o comedie tipic americana, incearca Bad Moms sau cum e sa nu fii o mama perfecta (Video).

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#Robinson Crusoe The wild life, #Robinson Crusoe The wild life trailer, #Robinson Crusoe The wild life film, #recomandari filme Cristina Cioran, #filme noi bune , #cele mai noi filme