Regizori care si-au distribuit consoartele in filme (Galerie foto)

Luni, 04 Martie 2013, ora 19:05
3042 citiri
Regizori care si-au distribuit consoartele in filme (Galerie foto)

O serie de regizori si-au distribuit prietenele si sotiile in filmele lor, iar majoritatea acestor decizii au fost neasteptat de bune, un exemplu graitor in acest sens fiind colaborarea dintre Tim Burton si Helena Bonham Carter.

La inceputul acestei luni, Ryan Gosling a distribuit-o pe prietena sa, Eva Mendes, in primul film regizat de el, How to Catch a Monster. Productia filmului va incepe in luna mai a acestui an.

Woody Allen este faimos pentru intalnirile sale (si uneori casatoriile) cu actritele care au jucat rolurile principale in filmele sale. Si sotia lui Paul Newman, Joanne Woodward, a jucat in multe din filmele sale.

EW.com prezinta cateva exemple de regizori care si-au adus prietenele pe platoul de filmare.

Len Wiseman si Kate Beckinsale

Sotia lui Len Wiseman, Kate Beckinsale, a jucat in seria de filme cu vampiri Underworld. Filmele din aceasta serie au fost regizate de Len Wiseman, Patrick Tatopoulos, Mans Marlind si Bjorn Stein. Kate Beckinsale a jucat si in remake-ul Total Recall (2012), regizat tot de Len Wiseman.

Len Wiseman si Kate Beckinsale sunt inca impreuna, actrita britanica despartindu-se de Michael Sheen dupa o relatie lunga. Michael Sheen a fost distribuit in Underworld la recomandarea actritei Kate Beckinsale si, desi nu mai erau impreuna, a jucat si in Underworld: Evolution (2006) si Underworld: Rise of the Lycans (2009).

Sam Mendes si Kate Winslet

Filmul Revolutionary Road, rezultat al colaborarii dintre Sam Mendes si Kate Winslet, a primit cinci nominalizari la Oscar. Filmul reprezinta adaptarea romanului cu acelasi nume din 1961.

Kate Winslet si-a convins sotul sa se ocupe de acest proiect. In plus, l-a adus in echipa si pe Leonardo DiCaprio, partenerul sau din Titanic (1997), pentru a interpreta rolul sotului sau in Revolutionary Road, povestea unui cuplu care se confrunta cu probleme.

Sam Mendes a declarat ca lucrul cu sotia sa i-a permis sa vada o parte a ei pe care nu o cunostea. Regizorul a declarat ca a fost surprins de doua lucruri: atentia ei fata de detalii si faptul ca atunci cand joaca este o cu totul alta persoana, desi arata la fel ca femeia alaturi de care traieste.

Kate Winslet si Sam Mendes s-au despartit in 2010. Anul trecut, actrita britanica s-a casatorit cu nepotul lui Richard Branson, Ned Rocknroll.

Tim Burton si Helena Bonham Carter

Helena Bonham Carter si Tim Burton s-au cunoscut in anul 2001, in timpul filmarilor pentru Planet of the Apes. De atunci, actrita a jucat in fiecare film al lui Tim Burton, cu exceptia peliculei Frankenweenie (2012).

Tim Burton a declarat ca este foarte usor sa lucreze cu actrita britanica, datorita experientei sale si faptului ca este foarte sigura pe ceea ce face. Tim Burton recunoaste ca in timpul realizarii filmului Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007) a fost mai exigent cu Helena Bonham Carter pentru ca nu a vrut sa para ca i-a dat acest rol doar pentru ca era prietena lui.

Tim Burton si Helena Bonham Carter sunt inca impreuna, desi nu s-au casatorit. Actrita a marturisit ca cei doi copii ai lor le-au cerut de mai multe ori sa-si legalizeze relatia.

Guy Ritchie si Madonna

Regina muzicii pop l-a cunoscut pe regizorul britanic prin intermediul unor prieteni comuni, Sting si sotia lui, Trudie Styler, in 1999. Dupa ce s-au casatorit, Guy Ritchie a distribuit-o pe sotia lui in comedia romantica Swept Away (2002). In plus, Guy Ritchie a regizat si videoclipul controversat al Madonnei "What It Feels Like for a Girl", in 2001.

Madonna si Guy Ritchie au divortat in 2008, iar Guy Ritchie are in prezent o relatie cu fotomodelul Jacqui Ainsley, care l-a facut si tatic.

Darren Aronofsky si Rachel Weisz

Initial, Darren Aronofsky planuise sa ii distribuie pe Brad Pitt si Cate Blanchett in filmul The Fountain, dar, dupa ce Warner Bros. a redus bugetul, regizorul american a rescris scenariul in 2004, iar distributia i-a inclus pe Hugh Jackman si Rachel Weisz, cu care se intalnea de trei ani.

Rachel Weisz a declarat ca i-a placut sa lucreze cu regizorul american, experienta fiind una foarte interesanta. Modul de lucru al lui Darren Aronofsky a presupus o presiune puternica asupra actorilor, insa rezultatul este unul incredibil, a spus Rachel Weisz. Acest mod de lucru i-a facut sa dea ceea ce au mai bun in ei.

Cei doi nu mai sunt impreuna, despartiindu-se in anul 2010, dupa o relatie de noua ani. Rachel Weisz s-a maritat cu Daniel Craig, agentul 007 din ultimul film despre James Bond, intitulat Skyfall (2012).

Joel Coen si Frances McDormand

Fratii Coen s-au intalnit cu Frances McDormand in timpul unei auditii la primul lor film, Blood Simple. Curand, actrita americama s-a maritat cu cel mai in varsta din fratii Coen, Joel, si, de atunci, a fost distribuita in cinci filme realizate de cei doi, printre care s-au numarat Fargo, The Man Who Wasn't There si Burn After Reading.

Frances McDormand a declarat ca are foarte multa incredere in Joel Coen, acesta fiind o persoana pe care se bazeaza foarte mult. Cei doi sunt impreuna si in prezent.

Burduja, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Îl provoc pe Nicuşor Dan la o dezbatere. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine” VIDEO
Burduja, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Îl provoc pe Nicuşor Dan la o dezbatere. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine” VIDEO
Liderul PNL Bucureşti, Sebastian Burduja şi-a depus, sâmbătă, 27 aprilie, candidatura la Primăria Capitalei, şi a declarat cu acest prilej că îl provoacă pe actualul primar la o dezbatere...
CTP, devastator cu Piedone: ”Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului”
CTP, devastator cu Piedone: ”Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat cu aciditate ultima ieșire publică a lui Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Capitalei, care și-a prezentat programul cu care vrea să...
#actrite prietene regizori, #regizori distributie iubite filme, #prietene regizori cunoscuti, #nepotism regizori , #filme