Branza: Nicio echipa din PD-L sa nu se bucure de un atac miselesc asupra lui Boc

Joi, 12 Mai 2011, ora 08:28

   

Branza: Nicio echipa din PD-L sa nu se bucure de un atac miselesc asupra lui Boc
Seful PD-L Diaspora, William Branza, care candideaza in echipa lui Emil Boc pentru un post de vicepresedinte al formatiunii, apreciaza ca niciuna din taberele democrat-liberalilor n-ar trebui sa se bucure ca alegerile din partid reprezinta un pretext pentru lansarea "unui atac miselesc impotriva lui Emil Boc".

"Alegerile din partid sunt o competitie interna. Nu avem castigatori si invinsi. Partidul este o mare familie si asa va ramane. Nicio echipa nu are dreptul sa fie fericita si sa simta o justificata satisfactie ca USL-ul a declansat un atac miselesc impotriva lui Emil Boc. O agresiune abjecta si lasa la care PD-L-ul are nu doar dreptul, dar si datoria morala si vitala de a riposta", a declarat William Branza pentru Evenimentul Zilei.

Seful PD-L Diaspora sustine ca este nevoie de continuitate la varful PD-L, pentru ca astfel parteneriatul cu presedintele Traian Basescu va fi garantat.

"Emil Boc este singurul care poate continua reformele atat la nivel de tara, cat si la nivel de partid. PD-L are o mare nevoie de reforma, acest lucru fiind cerut de membri si simpatizanti, si aceasta se va intampla la Conventia din 14-15 mai", a completat Branza.

Daca pe mandatul de presedinte de partid al lui Emil Boc pariaza, seful PD-L Diaspora nu risca un pronostic cand vine vorba despre pastrarea functiei de premier.

"De fiecare data, partidul s-a consultat inaintea unei schimbari, atat in Biroul Parmanent, cat si in Colegiul Director. Atributul desemnarii premierului ii revine domnului presedinte Traian Basescu", a comentat William Branza.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 904 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
D ILIU
rank 4
Mare branza!
A ajuns si trepadusul asta sa dea sentinte! William! Anglicancanu' din Comarnic! Ja la carutza, balaure!
Ivona
rank 1
Emil Boc
Lucrurile sunt simple.In PD-L este nevoie de oameni care in afara de a vorbi bine sau de a da citate, au condus cu riscuri proprii si au luat masurii pe care putini s-ar incumeta sa le "gandeasca "macar.Cu certitudine un astfel de om este Emil Boc si asta pentru ca este singurul care poate face trecerea catre o Romanie moderna.
Roxana, Iasi
rank 5
PDL ARE NEVOIE DE EMIL BOC
PDL are nevoie de um om care a dovedit ca are curaj sa infrunte criza, de un om care a dovedit ca stie sa isi patreze coloana vertebrala si in cele mai dificile situatii.
PDL are nevoie de un om care stie sa adune in jurul lui o echipa puternica.
PDL are nevoie de un adevarat lider, un lider care a iesit intotdeauna pe locul 1 din orice confruntare electorala. PDL are nevoie de un lider care a stiut sa pastreze partidul aoclo unde l-a preluat de Traian Basescu - adica la PUTERE.
PDL ARE NEVOIE DE EMIL BOC
ghighi
rank 5
Are d.l BNranza aceasta certitudine ca se bucura cineva ?
Boc trebuie sa ramana DOAR PRIM MINISTRU.
Nimeni nu crede ca BOC a a realizat ceva singur ci cu intreg partidul si impreuna cu aliatii de la guvernare. Altfel era pe nicaeri.
Comentariu inadecvat
bogdandumitrescu100
rank 1
Boc, mic la stat, mare la pat
Politele se vor plati mai tarziu. Cine da azi in Boc, de saptamana viitoare se va inghesui sa-i faca pantofii. Baiatul stie ce are de facut
elena elena
rank 1
;)
De acord cu d-ta d-le ,asa e ,acum mai mult ca niciodata e nevoie ca partidul sa ramana unit ;oricare dintre echipe ar castiga ,lupta aceasta se da in interesul partidului si tocmai de asta nici eu nu cred ca se pune problema de invingatori si invinsi;cat despre continuitate ,in cazul asta este o nevoie absoluta,nu te poti intoarce in mijlocul drumului sa mergi inapoi sau sa o iei pe alt drum ;
alexicu
rank 2
BOC merita sa ramana in fruntea PDL si a guvernului!
Emil Boc este totusi cel mai bun presedinte al PDL si un premier care a avut curajul sa infrunte criza, sa ia o serie de masuri care, desi pe multi i-au nemultumit, isi vor dovedi cat de curand utilitatea. PDL, dincolo de luptele interne, trebuie sa ramana un partid unit, in care cei mai buni sa primeze si sa formeze o ECHIPA care sa invinga si in 2012 si sa faca treburi din ce in ce mai bune pentru tara.
georgy
rank 3
nu cred ca s-ar bucura nimeni
o astfel de actiune nu ar fi fair-play si nu cred ca se va intampla in pdl... boc e un presedinte care a facut ceva pentru partid si cred ca are mai multe avantaje sa mai castige un mandat la conducerea partidului..
Elisa15
rank 1
Boc va ramane presedinte PDL
Partidul nu are nevoie in momentul de fata de schimbari. Membrii partidului ar trebuii sa se axeze pe continuitate. Boc este cel mai in masura sa ocupe aceasta functie in partid.E un om competent care va reusii sa modernizeze partidul.
Andrei121
rank 1
Boc presedinte PD-L!
Boc merita sa ramana presedinte PDL. A dovedit mereu ca e un lider adevarat. PDL are nevoie de continuitate in acest moment,iar cu Boc lider,partidul va reusii sa ramana cel mai important partid de pe scena politica romaneasca!
Kevin24
rank 1
presedinte
Emil Boc este totusi cel mai bun presedinte al PDL si un premier care a avut curajul sa infrunte criza. A dovedit mereu ca e un lider adevarat.PDL are nevoie de un adevarat lider.
Cosmin00
rank 1
boc lider
boc e un presedinte care a facut ceva pentru partid si cred ca are mai multe avantaje sa mai castige un mandat la conducerea partidului.PDL are nevoie de un adevarat lider si asta pentru ca este singurul care poate face trecerea catre o Romanie moderna.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor