Secrete dezvăluite despre Zona 51 din SUA: Un OZN ascuns în baza din deșert, declară un denunțător cu dovezi serioase VIDEO FOTO

Joi, 14 Decembrie 2023, ora 00:19
9965 citiri
Secrete dezvăluite despre Zona 51 din SUA: Un OZN ascuns în baza din deșert, declară un denunțător cu dovezi serioase VIDEO FOTO
Zona 51 este o bază militară secretă a Forțelor Aeriene americane FOTO: Misteries

Zona 51 este o bază militară secretă a Statelor Unite situată în deșertul Nevada, unde există multe mistere încă neelucidate. Eric Taber, un contractor american din domeniul Apărării a denunțat că un OZN sub formă de ou a fost ascuns în Zona 51 din anii ’80. El a aflat toată povestea ținută în secret de către Forțele Aeriene ale SUA, de la unchiul său care a lucrat chiar acolo.

Taber a depus mărturie în mai 2023 în fața comisiei de investigare a OZN-urilor a Pentagonului, care strânge mărturii despre presupusa posesie guvernamentală de ambarcațiuni extraterestre, provenite din alte lumi, potrivit Daily Mail.

Un OZN metalic în formă de ou a fost păstrat în Zona 51 din anii 1980, susține denunțătorul. Inginerii de la baza aeriană americană secretă din Nevada au susținut că CIA a găsit ambarcațiunea ciudată în deșert și le-a adus-o pentru investigare – dar mai târziu a trimis-o la o altă bază, după ce nu au reușit să intre în interiorul obiectului.

Descoperire arheologică epocală despre Dumnezeu: Este cea mai veche dovadă de pe Pământ VIDEO

Eric Taber este antreprenor aerospațial pentru apărare de 13 ani și deține autorizație de securitate pentru a lucra pe avioane militare. Afirmația – deși o poveste neverificată a unui martor acum decedat – face parte dintr-o lungă istorie de zvonuri despre potențiale ambarcațiuni extraterestre sau nave spațiale futuriste stocate la baza aeriană din deșertul Nevada, lângă Lacul Groom, la nord de Las Vegas.

Vestea vine după ce denunțătorii au spus Congresului că guvernul are un program secret de capturare a vehiculelor „non-umane” prăbușite sau aterizate și că de zeci de ani încearcă să culeagă informații tehnologice despre aceste presupuse obiecte extraterestre.

Mutarea lui Putin care îngrozește Occidentul: Rusia revendică noi teritorii internaționale VIDEO

Taber a vorbit pentru publicația britanică doar despre povestea unchiului său, refuzând să comenteze despre propria sa activitate ca antreprenor de apărare. El a spus că a legat o prietenie cu fratele bunicii sale după ce s-a mutat pe Coasta de Vest din Mississippi în 2012. Tânărul inginer a spus că l-a chestionat în mod repetat pe Urquhart cu privire la adevărul despre zvonurile despre extratereștri în Zona 51 și că a fost întotdeauna respins. Dar într-o zi, Urquhart a cedat.

Americanii nu vor vedea probabil niciodată OZN-ul din Zona 51

„Unchiul meu a servit în Forțele Aeriene timp de 28 de ani, gradul E8 [echivalent cu un prim-sergent]”, a spus Taber. „Mi-a spus că a lucrat la Zona 51 din 1997 până în 2014”. Urquhart și-a început slujba în Zona 51 lucrând pentru contractorul de apărare EG&G, care mai târziu s-a asociat cu Raytheon pentru a deveni JT3 LLC și ulterior JT4 LLC.

„A fost șeful de securitate al grupului său de inginerie și un specialist în configurarea datelor. Grupul lui a făcut teste de secțiune transversală radar. „L-am tot întrebat despre OZN-uri. El a spus „Nu știu nimic”. Apoi, într-o zi, eram pe veranda lui din spate și mi-a spus: „Ok, o să-ți povestesc despre un OZN de care știam”.

„El a spus: „Când am ajuns prima dată acolo, în 1997, am avut o conversație personală cu un inginer senior, al cărui grup era însărcinat să încerce să realizeze inginerie inversă a unui obiect care a fost adus acolo de niște oameni de la CIA în anii 1980”.

„Se presupune că tocmai a fost găsit într-o locație îndepărtată din deșert, complet intact. Inginerul senior i-a descris unchiului meu că era în formă de ou, cam de mărimea unui SUV, neted și fără sudură, cu aspect metalic, de culoare gri argintiu, fără suprafețe de control, fără clapete, fără admisie și fără evacuare și fără scriere sau simboluri pe exterior”.

„Aceștia sunt cei mai buni și mai străluciți ingineri la care vă puteți gândi. Au încercat fără niciun rezultat să descopere care este sursa de alimentare, cum să o activeze și cum funcționează. Au încercat să-i inducă electricitate. Razele X nu au putut pătrunde în el; a apărut ca un obiect solid. Au încercat să-l deschidă și să-i pătrundă corpul; nu au putut”.

Fuga miliardarilor ruși și americani din Elveția și Cayman: Noul paradis din deșert, un refugiu nou inedit

„Au spus că au putut să ia niște mostre foarte mici din material. Și nu sunt un expert în chimie, dar cred că din raportul izotopilor sau amestecul de elemente, au ajuns la concluzia că nu a fost făcut pe Pământ”.

Taber a spus că Urquhart i-a spus că în cele din urmă ambarcațiunea extraterestră a fost expediată către o altă bază, posibil White Sands Missile Range din New Mexico, și asta a fost ultima dată pe care inginerii au auzit despre asta. „Sam a spus că poporul american probabil nu va ajunge niciodată să vadă OZN-ul”, a spus Taber. Presupusa fotografie se află în seiful din Zona 51 secretă. Urquhart, un veteran din Forțele Aeriene care a servit în războaiele din Vietnam și din Golf, a murit în august anul trecut, la vârsta de 75 de ani.

Șeful Pentagonului a anunțat când vor intra în luptă în Ucraina avioanele F-16
Șeful Pentagonului a anunțat când vor intra în luptă în Ucraina avioanele F-16
Avioanele de luptă F-16 vor începe să ajungă în Ucraina în acest an, a anunțat secretarul american al apărării, Lloyd Austin, în timpul unei întâlniri în format Ramstein. "Anul...
Transferul de ajutoare umanitare pentru Gaza ar putea fi facilitat. Anunțul Pentagonului
Transferul de ajutoare umanitare pentru Gaza ar putea fi facilitat. Anunțul Pentagonului
Construirea unui debarcader temporar pentru livrarea de ajutoare în Fâşia Gaza va începe în curând, a anunţat marţi Pentagonul. "Toate navele necesare se află în regiunea...
#zona 51 sua, #zona 51 extraterestri ozn, #zona 51 sua nevada, #OZN, #OZN extraterestri, #OZN video SUA, #Pentagon , #SUA