Adrian Nastase a pescuit in Delta Dunarii (Galerie Foto)

Marti, 24 August 2010, ora 20:52
5033 citiri
Adrian Nastase a pescuit in Delta Dunarii (Galerie Foto)
Foto: Blog Adrian Nastase

Tot mai multi politicieni incep sa dezvaluie amanunte din viata lor intima publicului larg, prin intermediul blogului sau retelelor de socializare, iar printre ei se numara si Adrian Nastase, care a "trait" impreuna cu cititorii lui momentul nuntii de argint, dar si "sesiunea de pescuit", din Delta.

"Saptamana trecuta, dupa cum stiti, a avut loc o intalnire informala a liderilor din partid, in Delta. Discutia a acoperit subiecte imediate dar si strategia de viitor. Dupa intalnire, mai multi prieteni - carora le multumesc - m-au invitat la o calatorie de o zi si jumatate prin Delta", scrie Adrian Nastase pe blogul personal.

Fostul premier dezvaluie ca a profitat de aceasta calatorie si a participat si la o partida de pescuit la stiuca, "cu gandul ca acest exercitiu ii va folosi in definirea strategiilor lor cu adversarul politic".

"Asa ca am prins, cu eforturi si cu o febra musculara ulterioara, vreo douazeci de stiuci - intre unu si cinci kilograme. Carora, in mod sportiv, le-am dat drumul inapoi in apa", mai noteaza fostul premier.

Si ca sa arate ca a fost o partida de pescuit reusita Adrian Nastase a publicat si cateva poze.

Foto: Blog Adrian Nastase

#Adrian Nastase Delta Dunarii, #pescui stiuca Delta Dunarii , #stiri Adrian Nastase