Începe războiul între PNL și Nicușor Dan. Liberalii așteaptă sprijinul bucureștenilor: ”Nici ChatGPT nu a fost impresionat de realizările lui”

Joi, 25 Ianuarie 2024, ora 17:58
2048 citiri
Începe războiul între PNL și Nicușor Dan. Liberalii așteaptă sprijinul bucureștenilor: ”Nici ChatGPT nu a fost impresionat de realizările lui”
Nicușor Dan FOTO Facebook/Nicușor Dan

PNL Bucureşti a anunțat joi, 25 ianuarie, că lansează campania online „Ce-ai făcut, Nicuşor?”. Scopul este de a afla direct de la bucureşteni dacă actualul primar al Capitalei ar merita un nou mandat.

”În 2020, Nicuşor Dan câştiga funcţia de Primar General al Capitalei cu un scor de 42,82%, fiind susţinut şi de Partidul Naţional Liberal, care a ales la acea dată să nu propună un candidat propriu. La alegerile pentru Consiliul General al Primăriei Municipiului Bucureşti, PNL a reuşit să obţină 12 din cele 55 de mandate de consilieri, cu peste 125.000 de voturi. Pentru funcţia de primar general, Nicuşor Dan a obţinut 282.631 voturi. Matematic, fără sprijinul PNL, Nicuşor Dan nu ar fi ocupat niciodată funcţia de Primar General. Până în prezent, Nicuşor Dan a beneficiat de toată susţinerea Partidului Naţional Liberal pentru proiectele propuse, dar rezultatele s-au lăsat aşteptate”, precizează PNL Bucureşti într-un comunicat.

Liberalii mai afirmă că, pe 1 februarie 2023, Partidul Naţional Liberal îi cerea lui Nicuşor Dan să rezolve 10 teme prioritare ale Bucureştiului, în termen de 6 luni.

”Cu toate acestea, primarul Capitalei a transmis un răspuns superficial în ultima zi a termenului limită, iar problemele au rămas, într-o proporţie covârşitoare, nerezolvate. La „aniversarea” de un an a solicitării transmise de Partidul Naţional Liberal către Primarul General, PNL Bucureşti lansează campania online „Ce-ai făcut, Nicuşor?”, anunţă filiala.

”În evaluarea noastră, Bucureştiul are nevoie urgentă de a treia cale - calea câştigătoare, calea liberală. Ne-am lămurit în ultimii 7-8 ani că acest oraş nu îşi permite să mai fie nici păcălit, nici blocat. În acelaşi timp, în Partidul Naţional Liberal ascultăm vocea cetăţenilor. Aşa e sănătos şi aşa e corect într-o democraţie. Am lansat aşadar bucureştenilor întrebarea „Ce-ai făcut, Nicuşor?” ca un instrument pentru a evalua direct, la un click distanţă, percepţiile cetăţenilor referitoare la administrarea Bucureştiul din ultimii trei ani. Sondajul este anonim şi nu permite răspunsuri multiple,” a transmis preşedintele PNL Bucureşti, Sebastian Burduja.

”Nici aplicaţia de inteligenţă artificială, ChatGPT, nu a fost impresionată de „realizările” lui Nicuşor Dan. Când a fost întrebată „A respectat Nicuşor Dan toate promisiunile făcute în campania electorală?”, inteligenţa artificială a generat rezultate care subliniază diferenţe flagrante între ceea ce a promis şi ceea ce a făcut Nicuşor Dan”, mai afirmă PNL Bucureşti.

”Aşteptăm cu mare interes rezultatele campaniei noastre şi le vom anunţa public pe data de 1 februarie. Prin acest demers, ne asigurăm că fiecare decizie pe care o luăm reflectă viziunea şi dorinţele bucureştenilor pentru un oraş în care să ne fie tuturor din nou drag să trăim. În paralel, la nivelul PNL Bucureşti derulăm o evaluare proprie a activităţii lui Nicuşor Dan, prin comisiile de specialitate, consilierii generali PNL şi experţi cooptaţi din administraţie, societatea civilă şi din mediul academic,” declară Sebastian Burduja.

Organizaţia PNL Bucureşti precizează că, pentru a răspunde la întrebarea „Ce-ai făcut, Nicuşor?” invită toţi bucureştenii să acceseze linkul: https://ceaifacutnicusor.ro.

Miercuri seară, liderul PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, ministru al Energiei, a declarat că îşi asumă candidatura la Primăria Capitalei, el precizând că ”este în fişa postului său”.

Quarterly Report - Editia 4

Pronosticul lui Traian Băsescu despre alegerile pentru Primăria Capitalei: ”Oamenii vor reacționa la această îmbârligare socialisto-liberală”
Pronosticul lui Traian Băsescu despre alegerile pentru Primăria Capitalei: ”Oamenii vor reacționa la această îmbârligare socialisto-liberală”
Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit despre actuala clasă politică din România și alegerile pentru Primăria Capitalei. Fostul președinte consideră că oamenii nu se vor lăsa...
Pe cine susține Ilie Năstase la alegerile pentru Primăria Capitalei: „O să termine proiectele" VIDEO
Pe cine susține Ilie Năstase la alegerile pentru Primăria Capitalei: „O să termine proiectele" VIDEO
Ilie Năstase a intrat în cursa electorală, indirect. „Nasty" e mare fan Gabriela Firea. Fostul 1 ATP a transmis un mesaj, cu acest prilej. „Știu că se apropie alegerile la Primăria...
#alegeri primaria Capitalei, #alegeri 2024 romania, #Nicusor Dan Primaria Capitalei, #sondaj, #PNL Bucuresti, #sebastian burduja , #stiri Nicusor Dan