Toate bannerele PDL din judetul Tulcea sunt gresite

Vineri, 11 Mai 2012, ora 18:31
2576 citiri
Toate bannerele PDL din judetul Tulcea sunt gresite

Odata cu startul campaniei electorale, toate strazile din Romania s-au umplut de bannerele candidatilor.

In Tulcea, bannerul care ii invita pe locuitori sa voteze echipa de consilieri propusa de PDL are o greseala remarcata de Adevarul.

"Voteaza ECHPA mea de consilieri judeteni", iti spune din tot orasul Victor Tarhon. Este o greseala a firmei care a realizat aceste bannere, iar eroarea urmeaza sa fie indreptata.

"Este o firma din Constanta, cu care am avut noi contract. Am vazut in aceasta dimineata greseala. Este vina lor, greseala lor, dar si greseala controlorilor nostri de calitate. Am discutat cu ei si le-am spus sa le ia sa le refaca pe toate, dar ne-au asigurat ca problema se poate remedia mai repede, fiind autocolante. Ii asteptam acum sa vina sa repare aceasta greseala gramaticala", a declarat, pentru sursa citata, presedintele PDL si candidatul la functia de presedinte al CJ Tulcea, Victor Tarhon.

Citeste si:
Contraselecția în PNL, Congresul fake și ce urmează
Contraselecția în PNL, Congresul fake și ce urmează
Președintele Iohannis pare să fie singurul câștigător al Congresului PNL, fiindcă guvernarea noului lider liberal Cîțu stă deocamdată sub semnul crizei, iar partidul a pierdut ocazia să...
PNL mai are o singură variantă: USL 2.0
PNL mai are o singură variantă: USL 2.0
Desfășurarea Congresul PNL la Romexpo, eveniment la care au participat aproape 5.000 de delegați din toată țara, în pofida faptului că Bucureștiul intrase deja în scenariul roșu, a trimis...
Sursa: Ziare.com