Laura Chiriac explica intalnirea cu "mafiotul" Diacomatu: Pentru a destructura retele, trebuie sa le cunosti

Joi, 28 Aprilie 2016, ora 14:24
8761 citiri
Laura Chiriac explica intalnirea cu "mafiotul" Diacomatu: Pentru a destructura retele, trebuie sa le cunosti
Foto: Facebook / Laura Chiriac

Fosta jurnalista Laura Chiriac, candidatul ALDE la Primaria Sectorului 1, a explicat ca s-a intalnit recent cu "mafiotul" Sergiu Diacomatu, fost vicepresedinte al ANRP retinut in dosarul lui Ioan Oltean, pentru ca astfel de retele nu pot fi restructurate decat daca le cunosti, lucru pe care l-a invatat in calitate de jurnalist de investigatie.

Explicatiile au venit dupa ce in presa au aparut fotografii si un video in care Laura Chiriac apare sarutandu-se cu Sergiu Diacomatu.

Dupa ce initial a incercat sa sugereze ca ele ar fi fost falsificate, Laura Chiriac a prezentat o alta versiune, reamintind ca l-a catalogat la inceputul acestei luni drept "mafiot" in timpul unei emisiuni si dezvaluind ca Diacomatu a fost cel care a vrut sa o "cunoasca mai bine".

"Domnul Diacomatu are un trecut foarte recent legat de faptul ca a participat la alegeri in sectorul 1, cunoaste bine aceasta zona electorala, cunoaste bine contracandidatii mei din sectorul 1. Cam asa stau lucrurile, despre acest domn vorbim. In aceste conditii am acceptat - invitatia a fost lansata de domnia sa - si am luat aceasta oportunitate.

Pentru ca cel mai important pentru a destructura retele, este sa le cunosti. Am invatat asta ca jurnalist de investigatie. Pe langa cariera mea de prezentator de televiziune, am facut anchete pentru emisiuni mari si importante, am filmat in viata mea cu camera ascunsa...", a declarat Laura Chiriac la Realitatea TV, subliniind totodata: "Am aflat multe lucruri pe care le voi spune in perioada urmatoare".

Pe de alta parte, ea a spus ca nu le face reprosuri jurnalistilor care au filmat-o si nici reporterului care s-a dus acasa la mama sotului ei si care "a avut o atitudine foarte decenta".

Casatorita de 13 ani cu Octavian Basoc, producator general la Antena 3 si Observator, Laura Chiriac a sustinut ca a discutat cu Diacomatu pentru ca "este foarte important sa vezi cum se organizeaza acesti oameni, sa vezi ce interese au si de ce trebuie sa pazesti primaria ca primar".

Contactat de stiripesurse.ro, Sergiu Diacomatu nici nu a confirmat, nici nu a infirmat ca ar avea o relatie extraconjugala cu Laura Chiriac, sustinand ca imaginile compromitatoare aparute in mass-media sunt doar niste "baliverne" si "atacuri murdare de campanie electorala".

Laura Chiriac candideaza la functia de primar al Sectorului 1 cu sloganul "Cu mainile curate", din partea ALDE, formatiune al carei co-presedinte este Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului.

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#Laura Chiriac Diacomatu sarut, #Laura Chiriac candidat ALDE primarie , #alegeri locale 2016