Nu sta acasa. Voteaza! Dana Savuica: Este important sa avem o voce

Vineri, 14 Noiembrie 2014, ora 15:31
6182 citiri
Nu sta acasa. Voteaza! Dana Savuica: Este important sa avem o voce
Foto: Facebook/Dana Savuica

Dana Savuica va merge la vot pentru a alege viitorul presedinte al Romaniei, deoarece considera ca aceasta este o responsabilitate care trebuie sa fie luata in serios de romani.

"Da, voi merge la vot. Este important sa avem o voce, sa ne exprimam democratic prin vot si sa il sprijinim pe cel pe care il consideram demn de a fi presedintele tarii noastre. Este o responsabilitate care ar trebui luata in serios de catre toata populatia. Numai asa putem face o schimbare", a declarat Dana Savuica pentru Ziare.com.

Fostul fotomodel spera ca de data aceasta cursa pentru scaunul de la Cotroceni sa fie mult mai demna.

"Eu sunt extrem de dezamagita de imaginea anumitor politicieni care nu fac altceva decat sa isi arunce cuvinte murdare, sa se jigneasca, sa se improaste cu noroi. Ei nu isi dau seama ca electoratul, cel putin o parte din el, este foarte atent si va vota in consecinta cu actiunile candidatilor", ne-a mai spus vedeta de televiziune.

Fiica lui George Savuica, fost ambasador al Romaniei in Sri Lanka, Malaezia, Filipine, Indonezia, Pakistan, Cipru si Finlanda, a precizat ca isi doreste stabilitate, comunicare diplomata intre politicieni, un climat sanatos pentru un trai frumos intr-o tara care, dupa cum spune ea, ne ofera o multime de posibilitati.

"Strainii care ne descopera tara se indragostesc imediat de ea, unii s-au stabilit aici definitiv si toti imi spun ca nu inteleg de ce nu suntem mandri ca suntem romani. Din pacate, asta este imaginea pe care o proiectam noi in afara", a adaugat ea.

Dana Savuica crede ca in campania electorala pentru alegerile prezidentiale trebuie sa se dezbata problemele sociale, dar si dezvoltarea economica.

"Cel mai important lucru pentru noi este sa traim mai bine in tara noastra. Romanii de pretutindeni isi doresc sa revina in tara daca li s-ar oferi sansa sa munceasca cinstit si sa aiba un venit sigur. Iar tinerii nu si-ar mai dori sa plece, daca li s-ar oferi locuri de munca dupa ce termina studiile.

Mi-as dori sa se dezbata problemele sociale cu care se confrunta tara, dar sa se vina cu solutii, cu un plan bine definit, realist, concret. Problema dezvoltarii economice, pentru ca numai asa putem sa ne ridicam nivelul de trai, este una foarte importanta. Crearea unui climat bun fiscal, asa cum au facut alte tari, pentru a incuraja micii intreprinzatori pana la marile companii multinationale", ne-a mai spus Dana Savuica.

Vedeta considera ca multi oameni au ajuns sa regrete perioada din trecut, deoarece atunci existau stabilitate la locul de munca, asigurare de sanatate, educatie buna. "De aici porneste totul. Da-i romanului un trai decent si va fi fericit", a continuat fostul model.

Dana are mari asteptari si e plina de speranta in privinta celui care ii va lua locul lui Traian Basescu la Palatul Cotroceni.

"As vrea ca noul presedinte sa fie demn, sa gandeasca in perspectiva pe plan mediu si lung, pentru ca el va fi responsabil de nivelul de trai al generatiilor viitoare si mi-as dori sa ma faca mandra ca traiesc in Romania. Vreau sa-mi creasca inima atunci cand il vad alaturi de alti presedinti de state, vreau sa aiba un discurs elegant, vreau sa aiba o echipa de oameni competenti care sa nu-l indeparteze de vocea poporului, NU vreau sa mai aud slogane populiste, vreau fapte.

Vreau sa traiesc frumos in tara mea si sa nu fim fortati sa ne parasim tara doar pentru ca este condusa prost. As vrea un presedinte care sa fie un lider prin propriile lui convingeri si nu o marioneta", a incheiat ea.

Nu sta acasa. Voteaza! - o campanie Ziare.com

Credem cu tarie ca trebuie sa mergem la vot. Ca votul inseamna sa exprimam ferm ceea ce vrem, sa avem un cuvant de spus in propriul destin si in viitorul Romaniei. Ca absenteismul ne face tributari cu viata noastra unei minoritati. Ca stampila pe care o punem apasat ne ajuta sa tinem capul sus si spatele drept macar pana la urmatoarele alegeri.

Mai credem ca un roman care a votat este un cetatean care nu va lasa Puterea sa doarma, sa fure, sa minta, sa faca ce vrea, atunci cand ceea ce face ii incalca drepturile. Si aici nu vorbim de votul cumparat cu 50 de lei, o galeata sau o sticla de rachiu. Desi, daca nu mergeti la vot, ganditi-va ca acesta este, de fapt, votul dumneavoastra.

De aceea, am demarat o campanie in care personalitati din Romania si din strainatate, dar si oameni simpli, cu spirit civic si o atitudine ferma, spun de ce merg ei la vot.

Va invitam sa va alaturati campaniei Ziare.com. Informati-va, implicati-va, votati! Pentru o Romanie mai buna.

Despre alegerile prezidentiale din Romania

Romanii sunt chemati la vot pentru turul doi al alegerilor prezidentiale pe 16 noiembrie. Primii doi clasati in turul I, din care trebuie sa alegem duminica, sunt premierul si presedintele PSD, Victor Ponta, si primarul Sibiului si liderul PNL, Klaus Iohannis.

Mandatul viitorului presedinte incepe pe 22 decembrie 2014.

Alegeri prezidentiale 2014: Lista candidatilor inscrisi in cursa

Este prima schimbare de presedinte dupa intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, iar candidatul care va castiga alegerile va fi seful statului la momentul 1 iulie 2019, cand Romania va prelua presedintia Consiliului Uniunii Europene.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Dana Savuica, #Dana Savuica alegeri prezidentiale 2014, #Dana Savuica voteaza, #alegeri prezidentiale 2014, #campanie alegeri prezidentiale 2014, #nu sta acasa voteaza , #Alegeri Prezidentiale 2014