Zgonea, detalii din culise: Cum a reactionat Ponta la aflarea rezultatelor

Duminica, 02 Noiembrie 2014, ora 21:39
7566 citiri
Zgonea, detalii din culise: Cum a reactionat Ponta la aflarea rezultatelor
Foto: Ziare.com

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a oferit detalii din culise de la PSD, prezentand modul in care a reactionat Victor Ponta la aflarea rezultatelor.

"Domnul Ponta a muncit foarte mult, este multumit de rezultat. A reactionat cum il stiu. Ca un om normal, ca un antrenor al unei echipe foarte bune care conduce Romania. A reactionat ca antrenorul unei echipe mari", a declarat Zgonea pentru Ziare.com.

De asemenea, Zgonea s-a declarat si el multumit de distanta care il separa pe Ponta de Klaus Iohannis.

"Noi avem o batalie care nu s-a incheiat, dar am facut un pas important. Este cel mai mare ecart intre primul si al doilea candidat de cand sunt eu aici si cred ca avem o sansa mare", a mai spus Zgonea.

Rezultate exit poll: Victor Ponta, la distanta de sub 10 % de Klaus Iohannis

Victor Ponta s-a clasat pe prima pozitie in primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale de duminica, potrivit sondajelor realizate la iesirea de la urne. Liderul PSD este urmat, la o distanta sub 10 puncte procentuale, de reprezentantul ACL, Klaus Iohannis.

Potrivit rezultatelor anuntate in urma exit poll-urilor, Ponta ar fi obtinut intre 38,2 si 41,5% dintre voturi.

Pe locul doi s-a clasat Klaus Iohannis, care are intre 31 si 32,1% din voturi, conform exit poll-urilor.

Ponta si Iohannis vor duce lupta decisiva in turul doi, in conditiile in care ocupantul locului trei, Calin Popescu Tariceanu sau Monica Macovei (in functie de exit poll), nu a acumulat mai mult de 6% din voturi.

#reactie Ponta Alegeri, #Valeriu Zgonea Victor Ponta, #rezultat Ponta Alegeri, #rezultate alegeri 2014 , #Alegeri Prezidentiale 2014