Alegeri: Aproape 400 de politisti asigura paza, la votul din Colegiul 19

Duminica, 25 Aprilie 2010, ora 11:06
1038 citiri
Alegeri: Aproape 400 de politisti asigura paza, la votul din Colegiul 19

Peste 390 de politisti, jandarmi si pompieri au fost mobilizati, duminica, pentru paza sectiilor de votare si mentinerea ordinii si sigurantei publice la alegerile organizate in Colegiul 19 din Sectorul 4, unde candideaza pentru un loc in Camera Deputatilor Teo Trandafir si Liliana Minca.

Astfel, din cele 61 de sectii de votare amplasate in 18 puncte din Colegiul 19, politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti asigura paza a 26, restul unitatilor fiind asigurate cu paza de catre jandarmi din cadrul Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti.

De asemenea, pentru mentinerea ordinii si sigurantei publice in zona sectiilor de votare actioneaza 135 de politisti si 32 de jandarmi, iar 34 de lucratori ai Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta sunt pregatiti sa intervina in caz de urgenta.

La nivelul Capitalei au fost constituite patru echipe de politisti pentru solutionarea solicitarilor si semnalarilor primite cu privire la evenimentele produse pe timpul campaniei electorale si a alegerilor.

Potrivit comunicatului, alti 250 de oameni ai legii vor actiona si in Ramnicu Valcea, pentru paza sectiilor de votare si mentinerea ordinii si linistii publice pe durata campaniei electorale si a turului II al alegerilor pentru functia de primar.

Astfel, in urma repartizarii pe structuri a celor 87 de sectii de votare, in perioada 24 - 25 aprilie, 32 de politisti, 34 de jandarmi si 50 de reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta vor asigura paza sectiilor de votare, iar 41 de politisti si 20 jandarmi vor fi angrenati in misiuni pentru mentinerea ordinii si sigurantei publice in zona sectiilor de votare. De asemenea, 32 de lucratori ISU vor fi pregatiti sa intervina in situatii de urgenta.

Eveniment Quarterly Report

Iohannis: Rusia a calculat greşit. Pentru securitatea noastră, a tuturor, Ucraina trebuie să câştige
Iohannis: Rusia a calculat greşit. Pentru securitatea noastră, a tuturor, Ucraina trebuie să câştige
Rusia s-a aşteptat la o comunitate internaţională slabă atunci când a atacat Ucraina, dar "a calculat greşit", a afirmat, joi, preşedintele Klaus Iohannis. Şeful statului a susţinut o...
Noile taxe ale lui Ciolacu s-au împiedicat la CES. Ordonanța de urgență ”contravine principiului legalităţii”
Noile taxe ale lui Ciolacu s-au împiedicat la CES. Ordonanța de urgență ”contravine principiului legalităţii”
Consiliul Economic şi Social a avizat nefavorabil proiectul de Ordonanţă de urgenţă a Guvernului pentru modificarea alineatului (4) al articolului 4 din Legea nr.227/2015 privind Codul fiscal,...
#alegeri Colegiul 19, #alegeri partiale Parlament, #alegeri Parlament 2010, #Teo Trandafir, #Liliana Minca , #vot