Un senator PSD si-a anuntat trecerea la PRU in ziua in care sotia a fost condamnata

Joi, 27 Octombrie 2016, ora 09:20
7562 citiri
Un senator PSD si-a anuntat trecerea la PRU in ziua in care sotia a fost condamnata
Foto: Facebook/Matei Cristian

Senatorul Alexandru Cordos a demisionat din PSD si a anuntat ca va candida pentru un nou mandat la Senat din partea PRU chiar in ziua in care sotia a fost condamnata, definitiv, pentru trafic de influenta.

In ciuda problemelor penale, Alexandru Cordos spune ca "s-a inhamat" la un alt proiect politic, alegand calea patriotismului, deoarece isi iubeste neamul si tara.

"Am demisionat din PSD, nu vreau sa dau acum mai multe detalii despre motive. M-am inhamat la un nou proiect politic si am preluat functia de presedinte interimar al PRU Cluj.

Miercuri am depus la BEJ Cluj listele de candidati pentru Parlament. Eu voi ocupa locul I la Senat. Cred ca este un moment de reformare a clasei politice clujene, un moment in care atentia opiniei publice trebuie sa se intoarca spre tara, spre natiune, spre valorile nationale romanesti. Am ales calea patriotismului, deoarece imi iubesc neamul, imi iubesc tara si iubesc valorile traditionale romanesti", a spus Cordos.

Acesta spera ca PRU sa intre in Parlament si sa obtina in judetul Cluj un loc de senator si doua de deputat.

Alexandru Cordos nu a mai fost pus pe lista PSD Cluj pentru Senat din cauza problemelor de imagine pe care le are, dupa ce sotia sa a fost condamnata la inchisoare pentru trafic de influenta.

Locul 1 la Camera Deputatilor pe lista PRU Cluj este ocupat de Mircia Giurgiu, care a fost pana recent presedintele PSRO Cluj, si anterior deputat din partea PRM si PDL.

Curtea de Apel Cluj a decis, miercuri, condamnarea la 2 ani si 8 luni de inchisoare cu suspendarea pedepsei, sub supraveghere pe 3 ani, a sotiei senatorului PSD, Alexandru Cordos, pentru trafic de influenta, sentinta fiind definitiva.

Curtea de Apel modifica in acest fel sentinta Tribunalului Cluj care o condamnase pe Mihaela Cordos, in martie, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare.

Potrivit unui comunicat al Curtii de Apel Cluj, pe parcursul termenului de supraveghere inculpata va presta o munca neremunerata in folosul comunitatii, pe o perioada de 70 de zile, in cadrul Primariei Feleacu, judetul Cluj.

De asemenea, instanta a dispus confiscarea speciala de la Mihaiela Cordos a sumei de 8.119,82 de euro sau echivalentul in lei la cursul BNR la data platii, mentinand masura sechestrului asigurator asupra unui imobil situat in comuna Feleacu, judetul Cluj.

Eveniment Quarterly Report

USR îl acuză pe Marcel Ciolacu de ipocrizie în cazul ”reformei păcănelelor”: „Trimite documente la parlament prin care se opune”
USR îl acuză pe Marcel Ciolacu de ipocrizie în cazul ”reformei păcănelelor”: „Trimite documente la parlament prin care se opune”
Liderul USR Cătălin Drulă a transmis marţi, 3 octombrie, că Marcel Ciolacu ar „proteja” industria jocurilor de noroc și că actualul proiect al social-democraților este copiat de la USR....
Sorin Grindeanu a trimis corpul de control să verifice contractul pentru modernizarea Gării de Nord: ”Este o rușine națională”
Sorin Grindeanu a trimis corpul de control să verifice contractul pentru modernizarea Gării de Nord: ”Este o rușine națională”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat luni, 2 octombrie, că modul în care arată Gara de Nord din Capitală este ”o rușine națională”. El a precizat că le-a cerut...
#Alexandru Cordos senator PSD candidat PRU, #sotie senator Cordos condamnata definitiv , #senator