Extinderea unui imperiu de modă – Answear achiziționează PRM și Sneakerstudio

Advertorial
Vineri, 18 August 2023, ora 18:21
3150 citiri
Extinderea unui imperiu de modă – Answear achiziționează PRM și Sneakerstudio
FOTO prm.com/ro

Answear.com, unul dintre magazinele de comerț electronic de modă și stil de viață cu cea mai rapidă creștere, care a generat aproape 1 miliard în 2022, a preluat mărcile Sneakerstudio și PRM. Tranzacția are rolul de a consolida poziția Companiei ca una dintre entitățile lider în industria e-commerce-ului de modă care operează pe piețele din Europa Centrală și de Est și, de asemenea, va poziționa Answear pe segmentul sneakers & streetwear premium.

O achiziție care promite mult – Answear.com preia PRM și Sneakerstudio

Datorită achiziției PRM și Sneakerstudio, Answear.com își va extinde afacerea pe un nou segment și grup de clienți - în special Generația Z și clienții interesați de produse premium și de lux. Compania vede, de asemenea, numeroase beneficii bazate pe combinarea eficientă a punctelor forte a fiecărei mărci în parte și prin combinarea ofertei unice a mărcilor achiziționate cu eficiența operațională și facilitățile tehnologice și logistice ale Answear.com.

Achiziția Sneakerstudio și PRM se vrea a fi o decizie strategică pentru Answear.com, care își propune să poziționeze marca spre raftul premium și produsele de lux. În plus, achiziția va permite ca Answear.com să se deosebească și mai mult de concurență în ceea ce privește oferta, grupul țintă și comunicarea mărcii.

Pe lângă Fashion Trends Group, care include site-urile web https://prm.com/ro și cel al magazinului Sneakerstudio, marca a preluat și două magazine fizice din Cracovia și Varșovia și toate contractele de marcă și echipele de marketing și vânzări.

Vicepreședintele Consiliului de Administrație pentru Finanțe al Answear.com, Jacek Dziadus a declarat că prin această achiziție: ”Vedem numeroase sinergii, inclusiv, mai presus de toate, o îmbunătățire a marjei afacerii achiziționate. Putem realiza acest lucru valorificând amploarea Answear.com și o putere de cumpărare mai mare. De asemenea, vedem un potențial mare în domeniul optimizării costurilor și al activităților de vânzare încrucișată”.

O colaborare de succes – Answear.com, PRM și Sneakerstudio

Pe 1 iunie, Answear.com, unul dintre magazinele de modă și lifestyle cu cea mai mare creștere, a finalizat achiziția PRM și Sneakerstudio. Scopul principal a fost dezvoltarea unei strategii comune de dezvoltare, datorită unei game mult mai mari de produse unice.

Sneakerstudio este un magazin de lifestyle și un brand de sneakers apreciat în rândul tinerei generații de pe piețele Europei Centrale și Estice. La rândul său, PRM este un nou concept din segmentul luxury streetwear & fashion, care oferă mărci precum: Y-3, APC, Marni, A-Cold-Wall, MISBHV și Rick Owens. Vânzarea are loc prin intermediul unui site web global unde mărci premium se îmbină cu tendințele actuale din lumea modei streetwear.

Cine este Answear.com? Primul magazin online multibrand din Polonia care oferă o gamă largă de haine, pantofi și accesorii de la peste 600 de mărci globale. În prezent, operează în 11 piețe și pe viitor se dorește dezvoltarea și extinderea pe cât mai multe.

A apărut în 2011, iar de atunci a câștigat peste 50 de premii și distincții, dar și recunoașterea și încrederea a mii de clienți. Compania se bazează pe propriul centru logistic și pe propriile soluții IT care îi permit să atingă o eficiență operațională ridicată, să minimizeze costurile și să mențină o politică de preț atractivă pentru clienți.

Ultima achiziție a magazinelor PRM și Sneakerstudio are rolul de a crea un nou concept premium pentru fanii și iubitorii modei de stradă.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#answear, #moda , #stiri life style