Cum să-ți alegi aparatul de ras perfect pentru toamna asta

Advertorial
Miercuri, 27 Septembrie 2023, ora 17:11
2697 citiri
Cum să-ți alegi aparatul de ras perfect pentru toamna asta
FOTO: unsplash.com

Părul care apare în zonele nedorite reprezintă una dintre cele mai mari probleme, atât în cazul femeilor, cât și în cazul bărbaților. Deși s-a dovedit științific că firele de păr acționează ca un strat protector împotriva bacteriilor sau a anumitor particule, asta nu înseamnă că prezența tuturor firelor de păr pe corp are același efect. Din contră, eliminarea acestuia din unele zone este chiar recomandată și considerată o parte esențială a igienei corpului omului modern.

Iată, așadar, cum să-ți alegi aparatul de ras perfect pentru toamna aceasta:

  • Un aparat de ras nu trebuie să te rănească.

Este de la sine înțeles că nu ți-ai achiziționa un obiect care să rănească atunci când îl folosești. Cu toate acestea, dacă i-ai întreba pe toți oamenii din jurul tău dacă s-au rănit cel puțin o dată folosind un aparat de ras, cel mai probabil, răspunsul va fi unul pozitiv. În această economie, trebuie ținut cont de calitatea produsului pe care îl achiziționezi, cât, și de utilizarea corectă a acestuia.

Deși produsele mai ieftine sunt mult mai accesibile, acestea sunt de multe ori mult mai slab calitative decât ai crede în mod normal. Tocmai de aceea, pe cât posibil, achiziționează produse a căror calitate este certificată și care nu-ți vor răni corpul în timpul folosirii.

Dacă o lamă de ras este eficientă pentru tine, alege una care să aibă mai multe straturi, cât și o textură de aloe vera, care să calmeze pielea și să nu o lase iritată. Dacă dorești să faci un upgrade la aparatul de ras pe care îl folosești, poți opta oricând pentru un epilator, care poate acționa fie prin smulgerea firului de păr de la rădăcină sau chiar prin eliminarea firului de păr, datorită tehnologiei sale mult mai avansate.

  • Apelează la mărci cunoscute de aparate de ras.

La fel ca în cazul altor produse, și în ceea ce privește produsele care elimină părul din zonele nedorite există o gamă foarte largă de opțiuni. Mărcile se întrec să prezinte produse din ce în ce mai inovative, însă alegerea rămâne în mâinile tale și în… coșul tău de cumpărături.

Încearcă să te informezi cu privire la cele mai potrivite aparate de ras pe care le poți folosi și să alegi unul care să se plieze nu doar portofelului, ci și cerințelor pe care pielea ta le are.

  • Întreabă-ți prietenele care sunt cele mai bune aparate de ras pe care le folosesc.

Cel mai probabil, atunci când stai de vorbă cu cele mai bune prietene ajungeți să discutați și despre astfel de subiecte, mai ales că domeniul igienei și al îngrijirii personale sunt unele dintre cele mai ofertante și interesante.

Într-o varietate de produse, de mărci și de prețuri, este ca și cum ai căuta acul în carul cu fân, așa că fiecare părere pe care o poți culege în mod direct, de la o prietenă sau de la o cunoștință poate să-ți fie de folos. Cu toate acestea, gândește-te și la faptul că o recomandare bună nu înseamnă neapărat că produsul respectiv va fi și cel care ți se va potrivi cel mai bine. Gândește-te că nevoile pielii diferă de la o persoană la alta.

  • Odată găsit, fii cu ochii în patru după oferte.

Dacă ai găsit produsul de care ai nevoie, dar acesta se dovedește mult prea scump pentru buzunarul tău, nu-ți rămâne decât să aștepți o ofertă. Sau să o cauți. Pentru că lucrurile nu cad din cer. Sau, cum ar zice o zicală celebră, „nu cade pară mălăiață, în gura lui Nătăfleață”.

Lăsând la o parte vorbele din popor, reducerile sunt unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le poți avea. Fie că este vorba de haine, pantofi, cărți, electrocasnice sau, mai ales, produse de îngrijire personală, asigură-te că ai verificat online ca produsul pe care-l cauți să aibă un preț mai bun. Ai grijă, însă, să nu cazi pradă capcanelor sau așa-numitelor „scam-uri” și asigură-te că achiziționezi produsele doar din surse sigure.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#aparat de ras, #alegere aparat de ras , #stiri life style