Basescu are incredere ca PMP va deveni un partid important. Cum se pacalesc singure PSD si PNL

Duminica, 05 Iulie 2015, ora 18:05
4528 citiri
Basescu are incredere ca PMP va deveni un partid important. Cum se pacalesc singure PSD si PNL

Stabilirea listelor PMP pentru alegerile locale va mobiliza partidul, a declarat, duminica, fostul presedinte Traian Basescu, sustinand ca in principalele formatiuni, PSD si PNL exista sentimentul ca sunt "de nebatut", acesta fiind "o pacaleala" indusa de sondaje.

"Terminati alegerile si, primul lucru, lansati listele de consilieri. Intrebati-i pe cei care doresc sa fie consilieri, inscrieti-i pe liste in ordine alfabetica, aveti criterii stabilite de pontare a celor care doresc sa fie consilieri si primari, sa candideze la alegerile locale. Faceti-o, pentru ca nu mai este timp, iar marele handicap pe care il are partidul este ca, din nou, este putin cunoscut", a declarat Traian Basescu, la o intrunire a PMP, care s-a desfasurat la Bascov (Arges).

Fostul presedinte considera ca stabilirea listelor de consilieri si primari va mobiliza partidul si candidatii, indiferent daca acestia sunt "mai tineri, pensionari", este important sa fie dedicati "muncii politice" si alegatorilor.

"In actualele partide, ma refer la cele doua partide mari, fie ca vorbim de PSD sau PNL, exista sentimentul ca sunt de nebatut. Ii mai pacalesc si astia cu sondaje, ca au cate 40% si cresc si cand nu fac nimic sau cresc cand fac lucruri rele. Uitati-va la ei, ca sunt arondati sociologii astia care prezinta sondaje, sunt arondati partidelor (...). Dar sigur ca nu stau atat de bine cum ii prezinta sondajele", a comentat Basescu.

Fostul presedinte si-a manifestat increderea in sansele PMP de a deveni un partid important, care sa decida guvernarea si a dat asigurari ca din toamna, dupa ce va fi "convins" ca exista liste de candidati pentru alegerile locale, va fi prezent in filialele PMP, unde va fi invitat.

Eveniment Quarterly Report

George Simion, mesaj de la Bruxelles: "Aştept toate româncele în AUR!"
George Simion, mesaj de la Bruxelles: "Aştept toate româncele în AUR!"
Preşedintele AUR, George Simion, a continuat seria întâlnirilor la nivel internaţional în această săptămână la Bruxelles, anunţă, sâmbătă, reprezentanţii formaţiunii. ”Ne...
Ce spune Nicușor Dan despre o eventuală candidatură la președinție: ”Nu îmi este frică de nimeni”
Ce spune Nicușor Dan despre o eventuală candidatură la președinție: ”Nu îmi este frică de nimeni”
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a vorbit vineri seară, 8 decembrie, despre alegerile din 2024. Edilul a declarat că principalul său contracandidat la alegerile locale din 2024 va...
#Basescu PMP partid important, #Basescu PMP alegeri locale , #PMP