Becali ramane in inchisoare - instanta nu il lasa sa se opereze la Munchen (Video)

Joi, 20 Februarie 2014, ora 12:20
8119 citiri
Becali ramane in inchisoare - instanta nu il lasa sa se opereze la Munchen (Video)
Foto: B1TV

Judecatorii de la Tribunalul Constanta au decis, joi, ca Gigi Becali sa ramana in inchisoare, dupa ce latifundiarul a cerut sa fie eliberat pentru a se opera la coloana intr-o clinica din Munchen.

Decizia nu este definitiva, aceasta putand fi atacata cu recurs, transmite Antena 3. Magistratii nu au facut, insa, niciun fel de referire la boala lui Becali in momentul in care au dat verdictul.

Reprezentantul legal al omului de afaceri, Maria Vasii, a declarat, intr-o interventie telefonica la postul de televiziune, ca decizia judecatorilor este nefondata si ca va depune o contestatie in acest caz.

Gigi Becali are hernie de disc. Ar putea fi eliberat pentru a se trata

"Este un refuz nejustificat de a avea parte de ingrijire medicala potrivita. Nu gasesc niciun argument plauzibil pentru care a fost respinsa aceasta cerere. De obicei nu fac speculatii, dar cred ca Gigi Becali a fost infrant de statutul sau social si de alura de personalitate publica", a afitmat Vasii.

Cinci medici sustin operatia

Avocatul a precizat ca in raportul care a stat la baza deciziei judecatorilor exista opinia a cinci medici neuro-chirurgi de prestigiu, inclusiv a specialistului de la Munchen care ar fi urmat sa il opereze pe latifundiar. Medicii au spus ca exista riscul ca Becali sa paralizeze data nu primeste tratament medical de urgenta.

De asemenea, Vasii a mentionat ca exista mijloace de monitorizare judiciara a detinutilor care merg in strainatate, adaugand ca "sigur ca nimeni nu avea niciun dubiu ca Becali ar fi incercat sa se sustraga pedepsei".

Gigi Becali, dus la spital - spune ca bolile lui nu pot fi tratate in inchisoare

O expertiza ceruta de instanta si realizata de Serviciul de Medicina Legala (SML) Constanta a stabilit, recent, ca Gigi Becali trebuie sa fie supus unei interventii chirurgicale. In caz contrar, viata ii este pusa in pericol.

Avocatul omului de afaceri, Daniel Ionascu, a afirmat ca Becali intentiona sa se opereze la o clinica din Munchen.

"Experiza arata ca, indubitabil, George Becali trebuie sa se opereze. Nu cred ca instanta va dispune in alt sens decat acela al admiterii cererii noastre. Conform expertizei, se impune operatia, intrucat el sufera de hernie de disc cervicala", declara miercuri avocatul latifundiarului.

Becali, dus la Spitalul Militar din Constanta - eliberarea temporara e in mana medicilor

Gigi Becali a formulat cererea de eliberare pe 30 decembrie 2013, acuzand o afectiune mai veche la coloana, pe care nu a mai tratat-o in perioada incarcerarii. El executa o pedeapsa de trei ani si jumatate in regim semi-deschis la Penitenciarul Poarta Alba din judetul Constanta.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Gigi Becali inchisoare, #Gigi Becali operatie, #Gigi Becali operatie inchisoare , #inchisoare