Romania, solidara cu Grecia si Turcia, dupa cutremurul din Marea Egee

Vineri, 30 Octombrie 2020, ora 20:48
2502 citiri
Romania, solidara cu Grecia si Turcia, dupa cutremurul din Marea Egee

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, si-a exprimat solidaritatea cu Turcia si Grecia, dupa cutremurul care a avut loc, vineri, in Marea Egee, in urma caruia au murit cel putin 12 oameni si alte sute au fost ranite, potrivit unui bilant provizoriu al tragediei.

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu a postat pe Twitter, ca transmite condoleante pentru pierderile de vieti omenesti si regrete pentru pierderile materiale suferite.

"Ne solidarizam cu Turcia si Grecia dupa cutremurul puternic care a lovit ambele tari astazi (vineri - n.r.). Transmitem sincere condoleante pentru pierderile de vieti omenesti si regrete pentru pagubele materiale suferite. Dorim o recuperare rapida a celor raniti", a scris Aurescu.

Citeste si:
România, pe primul loc la evaziune fiscal─â. 4.000 de euro se pierd în fiecare secund─â în Europa din neîncasarea TVA
România, pe primul loc la evaziune fiscală. 4.000 de euro se pierd în fiecare secundă în Europa din neîncasarea TVA
Rom├ónia este pe primul loc ├«n lista ╚Ť─ârilor din Europa cu cele mai mari pierderi fiscale, cu o pierdere de 34,9% din TVA ├«ntr-un an, potrivit Comisiei Europene. Statele membre UE au...
Premier─â pentru na╚Ťionala de handbal a României, la Campionatul Mondial din Spania
Premier─â pentru na╚Ťionala de handbal a Rom├óniei, la Campionatul Mondial din Spania
Na╚Ťionala de handbal a Rom├óniei debuteaz─â azi la Campionatul Mondial din Spania. Tricolorele fac parte dintr-o grup─â cu Norvegia, Kazahstan ╚Öi Iran, urm├ónd ca ast─âzi s─â joace primul meci...