Ivan (PSD), dat in judecata de Macovei: Au plangere si ea, si Cristian Preda

Marti, 15 Ianuarie 2013, ora 13:30
3975 citiri
Ivan (PSD), dat in judecata de Macovei: Au plangere si ea, si Cristian Preda
Foto:caleaeuropeana.ro

Purtatorul de cuvant al PSD, europarlamentarul Catalin Ivan, a comentat pe marginea faptului ca europarlamentarul PDL Monica Macovei l-a dat in judecata pentru acuzatii mincinoase spunand ca el lupta cu dezinformarea pe care o face aceasta, dar si colegul ei Cristian Preda, in Parlamentul European.

"N-am nicio parere, nicio emotie, Monica Macovei se face ca lucreaza, cred ca e legat de faptul ca urmeaza alegeri in PDL, fiecare se pozitioneaza. Monica Macovei are o plangere la Parlamentul European, trebuie sa explice unde sunt cele 2 milioane de voturi despre care spunea ca s-au furat la referendum, despre care a vorbit in plen", a spus Ivan pentru Ziare.com.

Europarlamentarul PSD a dezvaluit ca un alt europarlamentar PDL, Cristian Preda, va avea plangere din partea social-democratilor romani, in PE.

"Cristian Preda va avea si el o plangere in Parlamentul European, din partea delegatiei PSD, a mintit cu nerusinare ieri, ca primul ministru Victor Ponta ar fi intervenit in dosarul lui Dan Voiculescu.

Voi lupta impotriva dezinformarilor PDL in PE, ei cu asta se ocupa, sunt acolo pentru a minti.

(...) Monica Macovei nu sperie pe nimeni, eu voi face tot ce trebuie ca sa nu mai minta, ma intereseaza mai putin ce spune despre mine. Voi face tot ce-mi sta in putere sa-i blochez pe Cristian Preda si pe Monica Macovei, trebuie blocata cu orice pret", s-a mai aratat de parere Ivan.

Monica Macovei l-a dat in judecata pe Catalin Ivan si Antena 3

Monica Macovei l-a dat in judecata pe europarlamentarul PSD Catalin Ivan pentru acuzatii mincinoase si denigratoare. De asemenea, postul Antena 3 a fost dat in judecata pentru preluarea acuzatiilor fara verificare.

Cele doua actiuni civile au fost depuse in instanta pe data de 28 decembrie 2012.

"Acuzatiile mincinoase lansate de Catalin Ivan au fost infirmate de oficiali ai Parlamentului European printr-o scrisoare care spune clar ca acuzatia adusa de Catalin Ivan in legatura cu cercetarea mea de o 'comisie de etica' este "informatie falsa, acuzatie falsa si [...] de neacceptat". In loc sa isi ceara scuze publice ca a dezinformat opinia publica si ca a mintit, Catalin Ivan a continuat sa ma atace si sa ii denigreze inclusiv pe membrii Parlamentului European care i-au dezmintit minciunile", scrie Monica Macovei pe blog.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Catalin Ivan judecata Macovei, #Catalin Ivan plangere Macovei Preda , #stiri Catalin Sorin Ivan