Catalin Voicu: Actiunea DNA este o incercare de decredibilizare a PSD

Miercuri, 10 Martie 2010, ora 11:37
1083 citiri
Catalin Voicu: Actiunea DNA este o incercare de decredibilizare a PSD

Senatorul PSD, Catalin Voicu, a declarat miercuri ca nu solicita sprijinul partidului in ceea ce priveste cercetarea sa de catre DNA, sustinand ca dosarul care i-a fost intocmit si propunerea de arestare constituie o incercare de a decridibiliza PSD.

"In ceea ce ma priveste, ma sprijin singur. In momentul in care ajung la o anumita responsabilitate, merg singur pana la capat. Asta probabil se si urmareste, sa fie partidul decredibilizat de mine", a spus Voicu.

DNA cere arestarea senatorului Catalin Voicu

Senatorul PSD a mai spus ca dosarul sau are legatura cu alegerile prezidentiale, pe care PSD le-a acuzat ca fiind fraudate, deoarece el a facut parte din comitetul care a redactat cererea de invalidare a scrutinului catre CCR.

"In Romania de astazi, ati vazut cu totii evenimentele alegerilor din decembrie, cand orice om de bun simt a vazut ca s-au furat alegerile cu subiect si predicat. Asta este stat mafiot. (...) Am depus actiune inclusiv la Curtea de Apel pentru blocarea deciziei BEC, numararea si validarea votului, si la CCR. A doua zi, cand eram ridicat de pe strada, haitele de procurori erau toate la Curtea de Apel, sa vada cum au trimis actiunea PSD, in ce maniera au trimis-o, legal, nelegal", a mai spus Voicu.

Ponta: PSD va vota pentru trimiterea in judecata a lui Voicu, dar impotriva arestarii

Catalin Voicu a precizat ca nu stie daca solicitarea DNA de sesizare a Senatului privind incuviintarea arestarii a ajuns la conducerea acestei Camere.

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie a inaintat ministrului Justitiei Catalin Predoiu solicitarea de a sesiza Parlamentul Romaniei - Senatul, pentru a cere, in conformitate cu prevederile art. 72 alin. 2 din Constitutia Romaniei, art. 172 din Regulamentul Senatului Romaniei, incuviintarea arestarii senatorului Catalin Voicu, inculpat in dosarul nr. 310/P/2009, in sarcina caruia au fost retinute urmatoarele infractiuni: trafic de influenta in forma continuata, fals in inscrisuri sub semnatura privata, participatie improprie la infractiunea de fals intelectual la legea contabilitatii, in legatura cu fapte de coruptie, in forma continuata, informeaza DNA.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Catalin Voicu DNA, #Voicu DNA decredibilizare PSD , #PSD