Iohannis, luat la rost de Clotilde Armand: Unde erati cand PNL si PSD bateau palma?

Marti, 05 Iulie 2016, ora 20:34
5101 citiri
Iohannis, luat la rost de Clotilde Armand: Unde erati cand PNL si PSD bateau palma?
Foto: captura YouTube / USB Sector 2

Clotilde Armand, fost candidat al USB la Primaria Sectorului 1, in prezent consilier local, ii adreseaza o serie de intrebari incomode presedintelui Klaus Iohannis si ii transmite acestuia ca Romania are nevoie de un presedinte implicat si responsabil.

Intr-o postare pe Facebook, Clotilde Armand comenteaza apelul lansat marti de presedintele Iohannis la "regandirea relatiei dintre stat si cetatean" si pentru "decuplarea clientelei de orice fel de la banul public prin eliminarea coruptiei si reducerea birocratiei".

Consilierul USB spune ca subscrie intru totul la afirmatiile presedintelui, dar il intreaba ce facem atunci in aflam despre cazuri precum cel al licitatiei organizate de Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, pentru achizitionarea de hidrobiciclete de la o firma de panificatie din Voluntari.

"Trebuie sa o credem pe cuvant pe doamna Firea ca nu este nicio legatura intre doamna Pandele si sotul domniei sale, primar in localitatea Voluntari, nu-i asa?

Ce ne facem ca in aceeasi zi aflam ca licitatia de atribuire a lucrarilor de refacere a fatadei teatrului Odeon a fost castigata de o firma care a licitat cu 1 milion de Euro mai mult decat firma care depusese cea mai competitiva oferta? De aceasta s-a modificat legea achizitiilor publice? Ca sa alimentam firmele de partid cu milioane de Euro, iar functionarii publici sa nu mai aiba nicio jena penala cand atribuie astfel de contracte scandaloase?", intreaba pe Facebook Clotilde Armand.

Citeste mai multe despre licitatia pentru Odeon.

Clotilde Armand il critica pe presedintele Iohannis pentru faptul ca nu se implica mai profund in viata societatii si ii cere acestuia sa fie un avocat al cetatenilor in fata partidelor "clientelare si mafiote".

"Domnule Presedinte, romanii v-au votat pentru a fi implicat in viata cetatii, pentru a fi portavocea dorintelor si sperantelor lor de schimbare in bine a tarii. V-au ales pentru ca sperau ca veti fi un sustinator neobosit al reformei statului si al luptei impotriva coruptiei. Insa dumneavoastra alegeti sa va retrageti in turnul de fildes de la Cotroceni, de unde o data la 3 luni mai emiteti astfel de opinii cu valoare pur academica.

Unde ati fost domnule Presedinte cand PNL si PSD au batut palma pentru a organiza mascarada alegerilor locale intr-un singur tur?

Unde ati fost cand s-a adoptat simulacrul de noua lege a partidelor, ce obliga formatiunile nou-infiintate sa depuna liste de candidati proprii aproape la fiecare runda de alegeri pentru a nu fi radiate?

Unde erati cand PNL si PSD bateau palma pentru a-si transa majoritatea primariilor din tara printr-un blat de proportii nationale?

Romania are nevoie de un presedinte implicat, responsabil si care sa comunice neobosit cu oamenii. Un presedinte care sa fie avocatul cetatenilor in fata actualelor partide parlamentare clientelare si mafiote.

Inca mai sper ca acest Presedinte puteti fi dumneavoastra domnule Iohannis, insa mi-e teama ca desi speranta moare ultima, acum isi traieste ultimele zile", se arata in incheierea postarii care in doua ore a strans 1.300 de Like-uri si peste 270 de Shares.

C.B.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Clotilde Armand Iohannis blat partide , #USB