Antonescu: Tariceanu este un cadavru ambulant, imbalsamat de Ponta

Miercuri, 28 Mai 2014, ora 10:43
2826 citiri
Antonescu: Tariceanu este un cadavru ambulant, imbalsamat de Ponta

Presedintele interimar al PNL, Crin Antonescu, a lansat un atac dur la adresa lui Calin Popescu Tariceanu. In opinia lui Antonescu, Tariceanu este un "cadavru ambulant" si "stafia unui USL pe care il intrupeaza acuma imbalsamat de Ponta".

Antonescu a declarat, la Realitatea Tv, ca "ideea macabra" ca USL traieste "a capatat un corp", in persoana lui Tariceanu.

"Ideea aceasta macabra, USL traieste, operatiunea hoteasca din punct de vedere politic a lui Victor Ponta, a capatat un corp. Cadavrul unei idei s-a transformat in cadavrul unui politician, ambulant, care umbla, este stafia unui USL pentru care Tariceanu cat USL-ul traia nu a facut nimic, ba chiar la cartit pe colturi, si pe care il intrupeaza acuma imbalsamat de Ponta", a spus Antonescu.

Antonescu: Ponta, mai nefrecventabil decat Basescu si infinit mai periculos. Ghita premier?

Liderul PNL a aratat ca se teme de ridicolul situatiei in care se afla Tariceanu, care s-ar putea rasfrange asupra partidului.

"Am ajuns sa ne fie frica de un singur lucru. Nu ne-a fost frica de Traian Basescu, nu ne este frica de Victor Ponta, nu ne-a fost frica de servicii, de nimeni. Dom'le, ne e frica de ce umilinta poate sa mai provoace maine pentru el, dar cumva si pentru noi, acest om, domnul Tariceanu. (...) Nu vreau, nu stiu cum sa facem sa ne ferim din calea acestui om care, facandu-se de ras pe el in fiecare zi, implicit ne face si pe noi. E totusi parte din istoria noastra", a spus Antonescu.

#Antonescu Tariceanu USL Ponta, #Tariceanu Antonescu , #presedinte PNL
Comentarii
Poza un cetatean european
un cetatean european
rank 5
Dincolo de retorica pe care o stapineste, Antonescu e el insusi un
Poza KOJAK
KOJAK
rank 1