Antonescu: PSD-ul lui Ponta seamana din ce in ce mai mult cu PSD-ul de dinainte de 2004

Luni, 17 Februarie 2014, ora 22:36
2575 citiri
Antonescu: PSD-ul lui Ponta seamana din ce in ce mai mult cu PSD-ul de dinainte de 2004
Foto: B1 TV

Criza din interiorul USL, o constructie in care liderul PNL Crin Antonescu afirma ca incearca cu ultimele puteri sa mai creada, consta in faptul ca PSD-ul condus de Victor Ponta incepe sa semene cu PSD-ul de dinainte de 2004, a declarat luni seara liberalul.

"Asumand riscul ca unii sa se supere, eu raspund subiectiv. In acest moment al acestei experiente, in care eu am crezut si incerc cu ultimele puteri sa mai cred, in care am investit, in sens politic si chiar sufletesc, unde cred eu ca e marea problema: sta in elementele fundamentale ale unui proiect de viitor.

Cand am format USL, a fost o intelegere intre mine si domnul Victor Ponta. Atunci era si mai tanar, stim ce a fost si ce este PSD, stim prin ce a trecut PNL, stim ce ne aduce impreuna. Ne aduce convingerea ca Traian Basescu ca presedinte e un pericol. PNL a mai trecut prin constructii care sa previna existenta unui partid stat.

Facem o astfel de alianta pentru a merge spre viitor, pentru a schimba ce se poate in partidele noastre. PSD era si atunci, cum e si acum, un partid mai mare, ideea de paritate a fost una simbolica. 'Voi aveti niste valori, principii si interese, vedem cum le putem armoniza'", a spus Antonescu la B1 TV.

PSD-ul de azi seamana din ce in ce mai mult cu partidul de dinainte de 2004, a apreciat liberalul.

"Criza consta in faptul ca, din ce in ce mai mult, PSD-ul de azi, al lui Victor Ponta, incepe sa semene si tinde sa semene cu PSD-ul de dinainte de 2004. Aceasta impartire de teritoriu nu se respecta si de aici vin aceste lucruri care pun la indoiala constructia", a adaugat Antonescu.

Ponta: Daca imi da voie domnul Antonescu, merg in seara asta si ii numesc pe cei patru ministri

Antonescu: Ma surprinde ca Ponta ar da Finantele unui om fara experienta

"Victor Ponta trateaza cu usurinta alocarea personajelor pe diferite ministere. De ce sa se duca Iohannis la Ministerul de Finante? Ministerul de Finante, ca si Ministerul Justitiei, nu suporta politicieni, oricat de puternici, fara o anumita aplicatie. Ponta ar da acel minister unui om care nu are experienta, chiar ma surprinde.

Nu jucam asa oamenii pe ministere. Stie ca nu putem accepta, nu accepta Iohannis sa se duca la Finante", a sustinut Antonescu.

Premierul Victor Ponta a declarat ca Klaus Iohannis, propunerea PNL pentru Interne si pentru functia de vicepremier, ar putea prelua portofoliul la Finante. Conform structurii Guvernului din 2012, ministrul de Finante este si vicepremier.

Liderul PNL a aratat luni ca nu exista o lege care sa statueze ca ministrul de Finate trebuie sa fie vicepremier. "Mergem in Parlament si facem modificarea respectiva", a spus Antonescu.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#destramare USL, #criza USL, #Crin Antonescu USL Victor Ponta, #Antonescu Iohannis vicepremier , #Victor Ponta