Antonescu: Romania are genii, analfabeti, prostituati perpetui - Ce spune Ponta

Vineri, 09 Noiembrie 2012, ora 08:23
4650 citiri
Antonescu: Romania are genii, analfabeti, prostituati perpetui - Ce spune Ponta
Foto: Facebook/Crin Antonescu

Liderul PNL Crin Antonescu apreciaza ca Romania este compusa din toti cetatenii sai, care "impreuneaza in definitiv genii si analfabeti, oameni de caracter si prostituati perpetui".

Declaratia a fost facuta joi seara, la Palatul Parlamentului, cand USL si-a lansat programul de guvernare cu care va intra in alegeri.

"Romania e compusa din toti. Romania impreuneaza in definitiv genii si analfabeti, oameni de caracter si prostituati perpetui. Romania ne aduna pe toti si noi ca politicieni trebuie sa lucram pentru proiectul unei natiuni care sa-i duca mereu pe cei mai buni sa lucreze si in numele celor mai slabi. Eu cred ca putem sa facem mult din toate aceste lucruri", a mentionat, de la tribuna, co-presedintele USL.

In acest context, Antonescu a subliniat ca elitele trebuie sa fie capabile de sacrificiu si sa lucreze pentru toti ceilalti.

"Stim ca oamenii capabili de sacrificiu nu au fost niciodata foarte multi, au fost mai putini. Admit ca asta este o idee de dreapta, dar este o idee compatibila cu stanga, ca acesti oameni capabili, putini capabili de astea, care se numesc elite, trebuie sa lucreze pentru toti ceilalti, buni sau rai, puternici sau slabi", a completat liderul liberal.

Ce parere are Ponta despre prostituatii perpetui?

Colegul de alianta al lui Antonescu, Victor Ponta, a fost rugat de jurnalisti sa comenteze afirmatiile despre "prostituatii perpetui".

"Hai, nu ma puneti in aceste situatii...", a evitat, initial, Ponta sa dea un raspuns. Ulterior, premierul a revenit cu declaratii si a laudat discursul lui Antonescu.

"A fost un discurs politic, care a completat foarte bine prezentarea mea tehnica. De aceea, USL e atat de puternic, pentru ca reusim - liderii USL - dincolo de a fi prieteni si parteneri politici, reusim sa ne completam foarte bine si asta e unul din secretele succesului nostru", a mentionat Ponta.

D.R.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Antonescu Romania analfabeti, #Antonescu Romania prostitutati perpetui , #Victor Ponta
Comentarii
Poza anty virus
anty virus
rank 5
ERATA a fost tot discursu lui adormila
Poza S C USL Felix SRL
S C USL Felix SRL
rank 5
Antonescu este singurul care este concomitent de toate. Vorba