Crin Antonescu: N-a fost vorba de vreun scandal, noi am fost cei mai linistiti

Vineri, 21 Decembrie 2012, ora 11:39
2234 citiri
Crin Antonescu: N-a fost vorba de vreun scandal, noi am fost cei mai linistiti

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a negat, vineri, existenta vreunui conflict cu premierul desemnat Victor Ponta in privinta atributiilor noilor ministri.

"In legatura cu ministrii delegati nu exista niciun fel de problema. Lasand la o parte intoxicarile, lucrurile sunt foarte limpezi. N-a fost vorba despre vreun scandal, noi am fost cei mai linistiti. Ca nu era vorba de vreun scandal, v-am zis si aseara, v-a zis si domnul Ponta. Intre mine si domnul Ponta lucrurile au fost clare aseara, sunt clare si azi si vor fi clare patru ani de zile", a sustinut Crin Anotnescu.

El a negat ca au avut loc discutii in biroul sau cu Dan Sova si Relu Fenechiu, in pofida faptului ca jurnalistii i-au vazut pe cei doi intrand in cabinetul sau.

"N-a fost nicio discutie referitoare la ANAF, ANAF este la Ministerul Finantelor. N-au fost nici discutii cu CNADNR", a precizat Antonescu.

El a admis, totusi, ca exista asperitati, dar nu a dorit sa ofere alte amanunte.

"Sigur ca sunt asperitati, dar nu acelea pe care le-ati presupus dumneavoastra sau cele pe care le-ati precizat. Nu sunt obligat sa va fac dumneavoastra munca, asa cum nu sunteti dumneavoastra obligati sa imi faceti munca", a spus liderul liberal.

Aceste probleme nu au fost si nu sunt legate nici de ANAF, nici de CNADNR, nici de vreo persoana din Executiv. Nu este adevarat ca este o batalie pe bani sau pe resurse", a adaugat Antonescu.

Guvernul va fi investit azi. Ponta si Antonescu sustin ca nu s-au certat deloc

Presa a relatat ca in USL au aparut tensiuni dupa ce Victor Ponta a decis sa taie din atributiile ministrului liberal al Apelor si Padurilor si ale celui conservator de la IMM-uri si Mediul de Afaceri. De asemenea, liberalii ar fi fost nemultumiti de transferul CNADNR din subordinea Ministerului Transporturilor, atribuit lui Relu Fenechiu, in cea a Ministerului Proiectelor de Infrastructura, ce va fi detinut de Dan Sova.

Vineri dimineata au avut loc discutii private intre Crin Antonescu si Victor Ponta la Senat. Ponta a admis ca au existat colegi care "nu au inteles" la inceput ce intentioneaza el sa faca, dar au inteles in urma discutiilor.

"Asa gandesc eu structura Guvernului si asa trebuie sa mergem mai departe", a subliniat el.

Liderul PSD a negat negocierile cu UDMR sau PP-DD pentru scoaterea de la guvernare a PNL.

"Sunt dezinformari. Nu am vorbit nici cu UDMR, nici cu PP-DD. Am spus de 10 ori, eu sunt prim-ministru doar al unuiguvernUSL", a spus el, precizand "nu s-a pus problema, nu m-a sunat nimeni".

Citeste si:
Avocat, despre cererea de azil politic a lui Oprescu în Grecia: ”Cum e posibil să spună că România îl persecută politic?”
Avocat, despre cererea de azil politic a lui Oprescu în Grecia: ”Cum e posibil să spună că România îl persecută politic?”
Avocatul Adrian Cuculis a dat detalii referitoare la cererea controversată a lui Sorin Oprescu, fost primar al Capitalei, prin care a solicitat azil politic în Grecia. "Cum credeți că este...
Sorin Oprescu surprins în imagini la instanța din Atena. Ce le-a răspuns judecătorilor, întrebat dacă vrea să se întoarcă în România
Sorin Oprescu surprins în imagini la instanța din Atena. Ce le-a răspuns judecătorilor, întrebat dacă vrea să se întoarcă în România
Sorin Oprescu, fost primar al Bucureștiului, rămâne în arest în Grecia până când va fi luată o decizie în privința extrădării în România, unde a fost condamnat la 10 ani de...
Comentarii
MosGerila
rank 5
Grasutul
rank 5
Domnii Ponta si Antonescu se straduiesc din rasputeri sa pastreze